reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Witajcie kochane!
Marka - ciesze się ze się odezwałaś!! bo już się o Ciebie bałam! no to rozwiązanie tuż tuż!
Emalka - no nie wierze!! a brałas dupka od soboty??? Strasznie mi przykro....
Marka - ciesze się ze się odezwałaś!! bo już się o Ciebie bałam! no to rozwiązanie tuż tuż!
Emalka - no nie wierze!! a brałas dupka od soboty??? Strasznie mi przykro....
butterfly21
hope & love
Cześć dziewczyny,
wpadłam się przywitać!
Emalia - strasznie mi przykro , nawet nie wiem co powiedzieć :-(
wpadłam się przywitać!
Emalia - strasznie mi przykro , nawet nie wiem co powiedzieć :-(
Ashlee
Fanka BB :)
Butterfly ale szalejesz z tą wagą Gratulacje! też tak chce
Emalia patrze w monitor i nie wiem co napisać, chciałabym żeby to się okazało jakimś błędem.... tak nie powinno być:-(
Annie jak się czujesz? i jak malutka? je, śpi i rośnie? ) szkoda, że tak zimno się już robi, bo teraz to by się nam fajnie spacerowało.
Marka trzymam kciuki żebyś dotrzymała jeszcze troszkę, a już niedługo będziesz tulić swoją Córeczkę )
Kasia, Nanncy, Karola jak samopoczucie?
Basik cały czas trzymamy kciuki z Szymonem ))
Emalia patrze w monitor i nie wiem co napisać, chciałabym żeby to się okazało jakimś błędem.... tak nie powinno być:-(
Annie jak się czujesz? i jak malutka? je, śpi i rośnie? ) szkoda, że tak zimno się już robi, bo teraz to by się nam fajnie spacerowało.
Marka trzymam kciuki żebyś dotrzymała jeszcze troszkę, a już niedługo będziesz tulić swoją Córeczkę )
Kasia, Nanncy, Karola jak samopoczucie?
Basik cały czas trzymamy kciuki z Szymonem ))
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Hej dziewczynki!
Emalka- czekamy na info!!
Ashlee - ale czas leci, Szymuś zaraz będzie miał miesiac! wow! a jak u mnie? chyba bełtanie powróciło.. ;/ także do duuuupy.
Karola - hop hop jak tam? jakies info od Nanncy?
Emalka- czekamy na info!!
Ashlee - ale czas leci, Szymuś zaraz będzie miał miesiac! wow! a jak u mnie? chyba bełtanie powróciło.. ;/ także do duuuupy.
Karola - hop hop jak tam? jakies info od Nanncy?
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kasieczek ja nadal czuję się rewelacyjnie
nie mogę doczekać się wizyty a tu jeszcze cały tydzień czekania... ech mogłam nie przekładać tej wizyty, tak to miałabym dziś o 18.30, może już bym usłyszała serduszko a tak to jeszcze tydzień życia w niepewności
nanncy dziś powinna wyjść ze szpitala więc wieczorkiem może do nas zajrzy
nie mogę doczekać się wizyty a tu jeszcze cały tydzień czekania... ech mogłam nie przekładać tej wizyty, tak to miałabym dziś o 18.30, może już bym usłyszała serduszko a tak to jeszcze tydzień życia w niepewności
nanncy dziś powinna wyjść ze szpitala więc wieczorkiem może do nas zajrzy
a ja przed chwila zaliczylam przymusowa wizyte u gina...z rana mnie pieklo i swedzialo ale sie uspokoilo a popoludniu mialam doslownie pozar w majtkach wiec pomyslalam ze zaaplikuje se lactovaginal a potym zaczelo mnie jeszcze bardziej piec i pojawila sie krew....malo sie nie poryczalam ale w ciagu pol godziny bylam u gina i mnie przyja bez kolejki....wyglada ze drozdzaki i sluzowka w pochwie byla bardzo przekrwiona i dlatego zaczelam krwawic. Z malym wszystko ok urosl wazy pol kg. Przepisal mi macmirror i pimafucin
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Marcia!!!! ale cie wzięło! pimafucin masz maść? bo mnie coś popiekuje i bym sobie zaaplikowała!
Tak kazal mi dwa razy dziennie smarowac przez 5-6 dni. Pozytyw z tej sytuacji taki ze na usg polowkowym lekarz nie mogl zobaczyc przegrody w sercu wiec jak moj gin na chwile mnie polozyc zeby zobaczyc czy z malym wszystko ok to se o tym przypomnialam i powiedzial ze teraz maly sie tak ulozyl ze widac pieknie ze przegroda jest i wsio ok.
reklama
Hej Dziewczyny, wczoraj wyszłam w końcu ze szpitala. Trochę jest lepiej bo już nie mam takich bóli i wymiotów ale nadal nie jest kolorowo. Dlatego dużo odpoczywam, głównie leżę i oglądam TV a do komputera będę zaglądać narazie rzadko. Jak poczuję się lepiej, to więcej skrobnę i nadgonię co tam u Was a tymczasem zmykam na łóżko. Całuję Was Mocno :***