reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marciu mam nadzieje ze dzis u Ciebie już lepiej - niexle was obydwie wymęczyło! zdrówka! no ale wirus to 2-3 dni minimum męki. Moze wam dziś już będzie lepiej -oby! życzę tego! U mnie moja mała jakoś ostatnio też żywsza, mocniej daje o sobie znac, wreszcie mój poczuł jak kopie ;)

reklama
Emalia gratuluje i trzymamy mocno kciuki :) eh wskoczylas na miejsce Ashlee :D
Marciu odpoczywajcie sobie i oby jak najszybciej wam przeszło.
Nanncy trzymaj sie kobieto ;)
Kasia poka brzuchola :D

My dzisiaj wyspani bo mała ostatniego cyca dostała o 12 a pózniej sie obudziła o 5 i przed 9 :) niestety dzisiaj maja przyjechać do nas teście... :/

emalia--> gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko bylo OK:-)
Nanncy, marcia--> zdrowia:tak:

annie--> jak ja Ci, kobieto, zazdraszczam, że jesteś już rozpakowana. Mała super :tak:

Ja wczoraj zaliczyłam wizytę u położnej, którą "wynajmuję" sobie na swój poród, a dzś rano zaliczyłam test obciążenia glukozą i powiem Wam, że niepotrzebnie się martwiłam jak to będzie, bo przeszło bezboleśnie. Po południu wyniki, więc zobaczymy.

avensis zleci ci szybciutko zobaczysz :) ja nawet nie wiem kiedy te ostatnie tygodnie minęły :)
marciu dziękuje :D chyba sobie piwka łyknie zanim przyjdą

Odebrałam dzisiaj książeczkę zdrowia Neli i tak patrzę ze druga faza porodu trwała tylko 32 minuty :D no ekspresowo. Mama mi zaaplikowała ten żel Natalis i chyba po nim mnie tak pocisnelo :D

Mam najnowsze wiadomości od nanncy. Wyniki badań są ok, z dzidziusiem wszystko w porządku ale nanncy została jeszcze w szpitalu pod kroplówką aż do ustąpienia wymiotów.

marcia dużo zdrówka dla Ciebie i dla Pati.

emalia kciuki zaciśnięte!!!! grzeję miejsce dla Ciebie na lipcówkach 2014 :tak:

annie przesyłam tonę anielskiej cierpliwości co byś miała spory zapas na wizytę teściowej :tak:

Czesc kobietki!

dobrze ze u nanncy wszystko ok
ja sie dzisiaj obudzilam w troche leprzym stanie zobaczymy jak bedzie w dzien stanelam na wage i spadlo mi przez dwa dni 2,5 kg :szok: Szok normalnie. Pewnie wroci jak zaczne normalnie jesc ale jestem w szoku ile moze z czlowieka wygonic wszystkiego.

annie jak po wizycie wytrzymalas?
Reszta dziewczyn jak sie macie karla emalia jakies ciazowe objawy juz sa?
kasia jak samopoczucie?
basik jak tam u ciebie?
ashlee jak szymus a ty jak tam dochodzisz do formy?
jak o kims zapomnialam to przepraszam i pozdrawiam

Witajcie dziewczynki!
U mnie była wczoraj mamuśka, ja własnie wróciłam ze spacerku, bo i mame na przystanek odprowadzalam!

Marciu - mam nadzieje, ze już wychodzicie na prosta. Ja samopoczucie róznie, dzis bełtanie, ale jakoś jest. Godze się z faktem iz nudności i wymioty (choć już sporadyczne) zostana mi do końca ciąży.!! A co do wagi - no jak tak was przemaglowało to nie ma się co dziwić, za pewne troche odwodnione jesteście stad ten drastyczny spadek!

Annie - ło Jezusie!! Cierpliwości, wyrozumiałości, znieczulicy i dystansu - na wizyte teściów! I teraz można sie zastanawiać, czy dużej schodzi oczekiwanie na maluszka czy oczekiwanie by teściowie sie ewakuowali:-D:-D:-D Brzuchola pokaże jak zdj trzasne, bo szczerze to o tym zapomniałam :-p

Avensis - już się umawiałas z położną?? no ja dopiero mam zamiar, a tez wnajmowac będę! no i jak tam glukoza?

Karola - dzieki za info o Nanncy - dobrze w sumie ze trafila do tego szpitala, troche "energii kroplówkowej" jej dodadza i będzie jej lepiej. SUper że z nią i malszkiem wporzadku!! Pozdrówkaj ją!

Emalka - &&&&& dawaj znac o betce szybko!!

reklama
Do góry