reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziewczyny ! Ja po wizycie!

Mój progesteron to - 22,80 ng/ml czyli na zafasolkowanie genialny! skoczył z 1,11 :) jestem prze szczęśliwa!

Endometrium grube, jajniki ok - wszystko jak najlepiej jak na 28dc!

Jutro robie bede, jak bedzie ok - to dupka mam brac i za półtora tygodnia wizyta!

Zachowałam swój teścik z rana, no i tego cienia teraz bardziej widac, ale wiadomo, że jakies interakcje z powietrzem mogły zajśc czy coś!

oto mój teścior, zdj robione teraz
tescior.jpg

i tempkę teraz mierzyłam i 37,2!

Boziu, się nakręcam........!

Załączniki

• tescior.jpg
    tescior.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu widac konkretnie ta kreche ,kciuki zacisniete na maxa a progesteron taki ciazowy ci powiem i jak mialas taki niski to mi sie wydaje ze tam fasoleczka jak ta lala :-)

ja dziaiaj bylam na wizycie z ta instruktorka naprotechnologi i powiedziala mi dwie rzeczy z obserwacji mojego ostatniego cyklu wg. Metody creightona ze mam na 100 % alergie albo nietolerancje pokarmowa i podejrzewam ze to nabial wiec od jutra przechodze na rygorystyczna diete eliminacyjna zeby to sprawdzic a po drugie wychodzi na to ze mam jakis ukryty stan zapalny i jutro zasuwam zrobic wymaz z szyjki zeby sprawdzic czy nie ma ureaplazmy albo innego swinstwa

Kasiula teraz to i mnie nakręciłaś:-D aaaa :)) cichutkie &&&&& żeby Ci nie zapeszyć dziewczyno!!!:-):-)

Annie teraz jak się zrobi ładna pogoda to myślę, że bardziej się ruszymy i lenia troszkę przegonimy :)

Marcia dobrze że byłaś na tej wizycie, znajdziesz przyczynę, wyeliminujesz, a za chwilę będziesz się nam chwalić dwoma kreseczkami :)

Kasia na tym polega model creightona jest to zaawansowana obserwacja sluzu i na podstawie moich obserwacji i zapiskow na specjalnej karcie instruktorka jest w stanie zauwazyc symptomy mogace swiadczyc o nieprawidlowosciach. Normalnie obserwujac swoje cykle wypatrujemy tylko tego rozciagliweg sluzu i nie zastanawiamy sie czy to co widzimy miedzy tym plodnym sluzem ma znaczenia a jak zpisuje codziennie jaki jest sluz to bardzo czesto pojawia mi sie sluz oznaczony nr 4 co oznacza sluz bez lubrykacji z takim polyskiem i to wg. Creightona jest znak o nietolerancji pokarmowej a ostatnio czesto mam taki bialy lepki sluz o konsystencji balsamu i to moze swiadczyc o infekcji. To tak z grubsza o co w tym chodzi. Ale jestem z siebie dumna bo pani powiedziala ze w moim przypadku nie ma potrzeby trzymania sie schematu spotkan tzn.po pierwszej wizycie powinnam byc na spotkaniu po 2 tyg. Potem znowu po 2 tyg a potem za miesiac ale ja poszlam dopiero po miesiacu i wszystko mialam prawidlowo wypelnione wiec pani byla pod wrazeniem mojej wiedzy i powiedziala ze u mnie to taka formalnosc

DSC00239.jpgdziewczyny, mnie nie bylo na weekend, robilam test w sobote sa II krechy w niedziele powtorzylam i tez sa II krechy:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................................

kasiaczku, ja tez jutro ide bete robic z rana:) to razem odbieramy wyniki ja o 15:)

Załączniki

• DSC00239.jpg
    DSC00239.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Jezu dziewczyny no co za dzień!!!!

marka moje gratulacje!!!

aż mi dzidzior fikołki chyba rypie w brzuchu ze szczęścia nie wytrzymam razem z Wami do tej bety :-D:-D:-D

reklama
Do góry