reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześć dziewczyny. :tak: - wczoraj puściłam toto lotka i myślałam,że obudzę się jako milionerka ale nici z tego hahaha :sorry:;-), co do paska św.Dominika to takowy posiadam ale jak widać od dłuższego czasu mi nic nie daje.

UWAGA: wczoraj miałam dużo przemyśleń i chyba czas pogodzić się z porażkami i iść do przodu. Oficjalnie informuję,że na pewien czas nie będę poddawała się stymulacjom ani innym wymysłom.

reklama
Hej ho :-)

Ja już w domu bo wróciłam z tego nieszczesnego labolatorium :no: no i czekam znowu na wyniki...

Anulka co u Ciebie???:tak:

no tak, kasują za wszystko. A mi się teraz plany pomieszały. Mój ma badanie nasienia we wtorek a w niedzielę muszę wyjechać do siostry bo dzwoniła po pomoc - bo siostrzenica ma zapalenie oskrzeli :-( i czy bym jej nie popilnowała do srody

Oczywiscie negatywny poki co :-) pisze z telefonu bo jestem z mezem sluzbowo nad morzem ale tu ladna pogoda! Sloneczko swieci pieknie.

Czesc dziewczyny!

A ja mam zapalenie spojówki:no: juz nie wytrzymałam i poszłam do okulisty bo szlag mnie trafia z tym okiem i dostałam antybiotyk w kropelkach. A poza tym temperatura sie normuje ale generalnie mam doła i ochote odpuscic to wszystko..

reklama
Mam brać dalej tą zmiejszoną dawkę euthyroxu i zastanawiam się czy nie dołożyć sobie Castagnusa żeby ją jeszcze delikatnie zbić.:tak:

Do góry