reklama
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Dziewuszki ja zachwile smigam na monitoring i zobaczymy!
Annie - spoko że wyniki ok, mam nadzieje ze to samo bedzie z PRL
No i dziewczynki nie stresujemy sie i nie nakręcamy negatywnie
jemy pączki i się uśmiechamy!
Annie - spoko że wyniki ok, mam nadzieje ze to samo bedzie z PRL
No i dziewczynki nie stresujemy sie i nie nakręcamy negatywnie
Oj dzięki dziołchy kochane :-) stary przyniósł reklamówkę z pączkami. Jak mnie przez dłuższy czas tu nie będzie to żnaczy że mnie rozerwało z przejedzenia :-)
PRL jeszcze nie ma a ja mamę molestuję telefonem co pół godziny :-)
Anulka a mnie Twoje objawy przypominają to co opisywała nula a wszystkie wiemy jak się to skończyło
PRL jeszcze nie ma a ja mamę molestuję telefonem co pół godziny :-)
Anulka a mnie Twoje objawy przypominają to co opisywała nula a wszystkie wiemy jak się to skończyło

-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Ja juz po wizycie!
Więc - owulka potwierdzona!
Jutro ide robić badania hormonów drugiej fazy tj. progesteron, testosteron i DHEAS
Dupka kończe w 23 dc no a potem czekanie na @ albo i nie
Mam już recepte na nast cykl do stymulacji jakby coś.
No i co do Dupka - pytałam go czy jak go przerwe a okaże sie ze ciąża to nie zaszkodze!
I sprawa wygląda tak - dla dziewuch które go biorą! Jesli po odstawieniu dochodzi do poronienia, oznacza to ze ciąża nie była wcale prawidłowa, wręcz przeciwnie - były wady. Prawidłowa ciąża sama wytwarza potrzebną ilość progesteronu i nie potrzebuje go więcej. A że dostarczymy na początek więcej progesteronu ( przez Dupka) to i dobrze! pomaga on w zagnieżdżeniu prawidłowym również! ale ogólnie w ciąży prawidłowej nie jest potrzebny!
To by było na tyle! Teraz, nasza zmora .. C Z E K A N I E !!!!!!!!!!!!!
Więc - owulka potwierdzona!
Jutro ide robić badania hormonów drugiej fazy tj. progesteron, testosteron i DHEAS
Dupka kończe w 23 dc no a potem czekanie na @ albo i nie
Mam już recepte na nast cykl do stymulacji jakby coś.
No i co do Dupka - pytałam go czy jak go przerwe a okaże sie ze ciąża to nie zaszkodze!
I sprawa wygląda tak - dla dziewuch które go biorą! Jesli po odstawieniu dochodzi do poronienia, oznacza to ze ciąża nie była wcale prawidłowa, wręcz przeciwnie - były wady. Prawidłowa ciąża sama wytwarza potrzebną ilość progesteronu i nie potrzebuje go więcej. A że dostarczymy na początek więcej progesteronu ( przez Dupka) to i dobrze! pomaga on w zagnieżdżeniu prawidłowym również! ale ogólnie w ciąży prawidłowej nie jest potrzebny!
To by było na tyle! Teraz, nasza zmora .. C Z E K A N I E !!!!!!!!!!!!!
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Annie - trzymam Cie za słowo!

reklama
No nic jutro znowu pobudka rano, znowu kłucie i czekanie... Jeszcze mi perfidnie wmawiają że nie zaznaczałam prolaktyny to ja się pytam skoro nie zaznaczałam to dlaczego za nią zapłaciłam??
Dziewczyny a słyszałyście o pasku św. Dominika? Był patronem staraczek i brzuchatek :-)
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html

Dziewczyny a słyszałyście o pasku św. Dominika? Był patronem staraczek i brzuchatek :-)
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html
Ostatnia edycja: