reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
kasia uśmiałam się z obrazka :-D

ja nie mam żadnych objawów póki co i raczej tak zostanie więc niedługo powinna przyjść @... w dodatku jutro mam wizytę u endo a zepsuło mi się auto więc muszę się tłuc autobusami po wyniki i do centrum a później z centrum do endo :angry:

Cześc Dziewczyny. Poniedziałek zaczynam z dziadowskim nastrojem i maxymalną złością:angry: Muszę sobie z tą złością jakoś poradzić, bo w innym przypadku jestem w stanie roznieść na kawałeczki kogoś, kto uprzykrza mi i rodzinie życie (też członek rodziny) i z byle powodu, no ja pier...
Czuję też oddech @ na plecach, więc nie nastawiam się nawet na szansę zrobienia testu.
Mimo wszystko Wam i sobie życzę udanego tygodnia.

Hej dziewczyny, która w kolejce do testowania?Trzymam kciuki za wszystkie!Naprawdę trzeba wierzyć, że się uda.Nancy a ile u Ciebie dni już po terminie @ ? Głupio mi tu trochę wchodzić, bo wiem co czujecie, gdy wszystkie się staramy, każdej tak samo zależy, a później jednej się uda- drugiej nie. Ale naprawdę trzeba wierzyć! A czasem może nawet warto odpuścić z mierzeniem tempki, sprawdzaniem śluzu i działać tak po prostu?
Ja od soboty mam dni wycięte z życia- wyżyna mi się ząb mądrości, ale to jest straszna katorga,a tabletek nie chcę zażywać, smaruję tylko dentoseptem, on miejscowo znieczula. Ale jak dziś będzie tak tragicznie to jadę do dentysty albo na pogotowie. Masakra jakaś, boli mnie ucho,oko,szyja, a jak przełykam ślinę to mi się płakać chce! No i trzymam też kciuki za Markę- pomyłki się zdarzają w naszej polskiej służbie zdrowia!:no:

Dzień dobry wszystkim!

Widzę że tu mamy chwilowy mały przestój na wątku :)
Czekamy teraz na kolejną falę testów 26-27 stycznia :)

Ja obecnie trwam w oczekiwaniu na owu, które przewiduję w okolicach waszego testowania
czyli właśnie 26 stycznia. Mam nadzieję, że będzie, w czwartek zaczynam testy LH.

dzień dobry dziewczyny :-D Kasiaczek udzielam się na forum, ale przez weekend miałam mały przestój :-D:-D

no właśnie. Wczoraj miałam piżamowy dzień, ot takie lenistwo :-D i dlatego mało mnie tu było. Właśnie wróciłam z miasta - zmarzłam jak diabli :-D ale dobrze,ze w piecu było już napalone i mogę się ogrzać:-D

Czas coś wszamać, i czekam na kuzynkę G żeby sobie poromansować przez skype :)

Marka - trzymam kciuki za dzisiejszą betę ! &&&&&

Witam sie ja z mroznego Białegostoku brrr jak zimno!

U nie bez zmian i powiem wam ze tak jak basik do mnie pisała luteina tak jak u niej u mnie tez nie podnosi temperatury, moze to zalezy od organizmu . poza tym 6dpo żadnych przeczuc , cisza , spokój.
Miłego dnia

Butterko - ja podobnie - piżamowy dzień wczoraj - dzis tez - bo się edukuje! a tu pode mną taki remont jakby mi w glowie wiercili! no ale jakos musze to znieść!

Marka - czekamy na info!

Mi się dziś śniło ze trzy testy zrobiłam i dwie krechy byłyna każdym! Niestety - to tylko sen!!

reklama
Do góry