reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

marka - nie denerwuj się kochana, na pewno wszystko się ułoży. Nie jestem w stanie sensownie wytłumaczyć czemu beta nie rośnie, a wręcz spada. :no: Ale tak jak lekarz powiedział, że może to jest błąd laboratoryjny? Nie płacz, bo tym możesz sobie tylko zaszkodzić. Idź w poniedziałek zrób bete i zobaczysz że wszystko będzie dobrze. :tak:

reklama
marka kochana oszczędzaj sie i nie płacz bo to źle na ciąze wpływa a przecież w niej jesteś! bądź dobrej myśli na pewno to błąd laboratorium trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja właśnie wzięłam kąpiel i nie wiem co myśleć tak z ciekawości sprawdziłam szyjkę a ona nisko miękka otwarta i śluzu w środku dużo płodnego!!!! i teraz nie wiem czy mam sie łudzić że jednak tą owulkę będę mieć???

Ostatnia edycja:
Marka jesteśmy wszystkie z Tobą. Wiadomo że trudno jest Ci się nie stresować, ale musisz być silna i spokojna dla siebie i fasolki
BĘDZIE DOBRZE!

Witajcie dziewczynki, nie było mnie chwile bo byłam rodziców odwiedzić i juz nadrabiam was!

Dziś własnie skonczyłam brac Dupka ( jest 25 dc) i czekam na @ by działać! już sie nie mogę doczekać, wizyty, stymulacji, monitoringu i ostrego staranka!! nie ch to będzie tym razem! prosze prosze!

och dziewczyny ja wam zazdroszczę czy zajdziecie czy nie okres macie owulke macie więc to tylko kwestia czasu a ja?? ani owulki ani okresu wszystko sztucznie wywoływane.. ewentualna ciąża w stresie.. dziś mam coś koło 50dc i nadal 2 nie ma czekam na wtorek jak na cud może lekarz coś wymyśli..

Bafinka, moje cykle i po 80 dni potrafią się ciągnąć! i albo czekam do skutku albo wywoływanie! tak przynajmniej było do tego pory - teraz sie okaże!

Marka - tak japi pisza dziewczyny - spokojnie, bez nerwów, bo to żle na fasolinke wpływa!!oddychaj głęboko i wypędź złe myśli z głowy!

Karola, dokładnie tak, człowiek jest naładowany pozytywną energią, ma wskazany drogowskaz, którego szukał i nie mógł znaleźć...:happy:

Marka, wierzę, że wszystko będzie dobrze, domyślam się, jaką traumę przeżywasz, zwłaszcza w weekend kiedy trzeba czekać do poniedziałku....trzymaj się.....

Ashlee, Emalia, co tam u Was??? U mnie PMS jak stąd do Ameryki!

Dzień dobry Staraczki;) @ nie przyszła jeszcze, ale testować nie testuje - pójdę jutro do apteki.

Nanncy kończ już z @ i bierz się do miłego działania :tak:

dziekuje wam dziewczyny za wsparcie , ja juz nawet sen dzisiaj mialam ze beta spadla... dobrze ze jutro juz ten poniedzialek... bo naprawde mozna do glowy dostac...

reklama
Do góry