reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Termin testowania:
emalia: 17.01.2013r.
avensis: 26.01.2013r.
nula: 26.01.2013r.
koriander: 26.01.2013r.
annie: 27/28.01.2013r.
góralka: 6/7.02.2013r.
Która się jeszcze dopisuje?:-)

Myślenie pozytywne, to bardzo ważna sprawa. Ja wiem, że czasami ma się gorszy dzień i że złe myśli zaprzątają głowę, ale to tylko od nas zależy, czy pozwolimy tym myślom się rozgościć, czy skutecznie je zwalczymy.
Ja wierzę w przeznaczenie i w to, że wszystko ma swoje miejsce i czas. Najlepszym przykładem, dla samej siebie, jestem ja i to, że spotkałam mojego wymarzonego (co do detala) mężczyznę (mojego eM) w sytuacji, gdy byłam już pewna, że do końca życia będę sama. Aż zaczęłam wierzyć, że wszystko ma swoje odpowiednie miejsce i czas:tak:

Dokładnie pozytywne myślenie! Czytam wszystko na bieżąco i widzę że tego właśnie nam trzeba! Ja za oknem widzę ładne słoneczko i wiem że będzie dobrze :) Od dziś myślę pozytywnie i was tym chce zarazić ;) Dużej czy krócej każda z nas się doczeka!
Trzymam za wszystkie kciuki i za siebie też;)
mój termin testowania: 19.01.

reklama
kasiaczek wierszyk oczywiście super i humorek poprawił :-D ja się staram myśleć pozytywnie bo wiem, że to połowa sukcesu :) wiadomo czasem przychodzą jakieś czarne myśli ale nie można im pozwolić żeby za bardzo się zadomowiły. Także dziewczynki główki do góry i wszystko będzie dobrze

Termin testowania:

Ja też się dopisuję: 17.01 (dzień odstawienia Dupka) :happy2: Ewentualnie jeszcze jeden test w terminie @ czyli 19.01. Myślę jednak, żeby tym razem zrobić Betę a nie test ale zobaczę....

Dziewczyny, napiszcie mi coś na temat monitoringu cyklu, jakieś przybliżenie tematu...od czego zacząć....ceny..dni w których trzeba iść itp...
Dziś znowu mierzyłam tempkę, wykres wygląda jak niezłe Himalaje :szok: Whyyy?

emalia mi by też taki kop się przydał :D także wiesz może ja kopnę Ciebie a Ty mnie i leń sobie pójdzie :-D ja w tym miesiącu nie robię wykresu więc nie mogę pomóc, przykro mi

Termin testowania:
Ashlee: 17.01.2013r.
Nanncy: 17/19.01.2013r.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wizyte mam na 17 stycznia :) mysle ze cos juz bedzie widac:) bylam teraz w sklepie Oliverkowi kupic ... zwierzatka , bo je uwielbia, kobiety za 4 zwierzatka i pare drzewek... zaplacilam 40zl rany boskie:szok::szok::szok:

reklama
czesc kobietki

ja z zakupow wyprzedazowych wrociłam i udane byly.
Ania po pijaku wiele dzieci zostało poczetych wiec wiesz nie ma co sie poddawac:-D
wuka dawno cie bie było co u ciebie?
ja oczywiscie dopisuje sie do testowania gdzis 26-28 01. zobacze kiedy owu w koncu przyjdzie. dzis tempka minimalnie wzrosła wiec moze zacznie sie piac do góry.

Do góry