reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam dziewczyny :-D

Do mnie w końcu zawitał @, po dwóch dniach opóźnienia, wiedziałam że będzie i tylko czekałam kiedy by zacząć staranka od początku. :tak:

Koriander - nie martw się, ja tu też jak na razie jestem.

reklama
Lori skad jestes Kochana:) ja tez :) same slazary:)
ja do testow owulacyjnych sie nie wypowiem , nie wierze im jakos nie moge sie przekonac , szalu bym z tym dostala jak tak czytam jak to trzeba robic... u nas byla metoda jak u Lori na kroliczki ile wlezie hehe:)
goralka ta @@@ jak juz miala przyjsc to dobrze ze juz jest , bo przynajmniej wiesz ze mozesz juz planowac nowy cykl no nie... ale kobietki zafasolkowane , tutaj nikogo nie opuszczaja trzeba sie wspierac przeciez:)

A mój stary przykleił się kropelką do kibla :-D:-D:-D poszedł ambitnie pokazać że pomimo że jest padnięty po pracy to on coś zrobi... I zabrał się za naprawianie jakiegoś dinksa co nie działa już z rok i absolutnie mi on nie przeszkadza bo się do niego przyzwyczaiłam. No i się czub przykleił a ja się zorientowałam co się dzieje jak z łazienki doszło do mnie flegmatyczne i przeciągłe: Aniaaaaaaa :-):-):-)

Lori- a jak się czujesz? Kiedy wizyta?
Monia- witamy :)
Annie- he he dobre. Polak potrafi :):-D
Góralka- i oby to był już twój wymarzony cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MARKA- śliczny masz suwaczek, zazdraszczam :zawstydzona/y:

Tez sie staram o dzidzusia i obecnie spozia mi sie @tydzien. Zrobilam 1 test - negatywny 2 dni temu.
Zamiast miesiaczki mam tylko pobolewanie jajnikow oraz duzo sluzu typu plodnego... Generalnie jeden wielki znak zapytania bo obserwuje cos takiego po raz pierwszy... Czy ktoras cos moze wie na ten temat?

monika witaj i rozgosc sie:-)

Ania to my tak łeb w łeb ja tez mam dzisiaj 15 dc i tez mam 30-32 cykle i tez dzisiaj test owu był negatywny

lorelain ty chyba brałaś luteinę albo basik? od jakiego momentu w cyklu ja brałaś bo ja mam problem bo mi moja gin kazała wziąć trzy dni po peaku sluzowym i tak dwa dni temu miałam rozciagliwy sluz ale tylko dzien a potem nic i owu jeszcze nie było bo niska temperatura i nie wiem kiedy ta luteine mam wziac bo jak wezme za wczesnie to moze mi zaburzyc owu nie?

Ostatnia edycja:
reklama
annie - hahahaha :-D:-D:-D

monika - kurcze gdyby nei ten test to by na ciąże wskazywało, a mierzysz sobie temperature?
no chyba pozostało Ci czekać na jakieś rozwiązanie

emalia - jestem baaaaardzo śpiąca, cały dzień mnie muli ale nie bardzo fest. Wizyte mam 18 stycznia :-)

marcia - dopiero jak będziesz po owu możesz brać luteine. Ja w tym cyklu wziełam dopiero po pozytywnym teście

Do góry