reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja nie wiem co się, ostatnio, dzieje z tymi naszymi chłopami, jakaś aura kłótniowa panuje i trzeba ją zmienić, bo szkoda czasu na gniewanie się:tak:
annie--> a może jeszcze za wcześnie na owulację? może coś powoduje jej przesunięcie? który u Ciebie dzień cyklu?

reklama
Witajcie dziewczynki! Ja wczoraj siedziałam do po 3 nad ranem i pisałam mgrke potem jeszcze z moim serial odgladalismy i poszłam spac po 4, przez co dziś o 12 otwierałam drzwi kurierowi w piżamie ;)

Marka - jejku! GRATULACJE!!! super!!! :) i spokojnie! pamiętaj że teraz liczysz się Ty i Twoja fasolinka ;)

Marcia - ja jestem zdania, że na wszelkie konflikty to rozmowa przede wszystkim rozmowa! A co do stranek to ja sie przykładałam bo nie chciałam słuchac ze tylko mi sperma potrezbna i to wszystko! Więc jakies urozmaicenia, zaskocz go czymś! niech to nie będzie rutynowe robienie dzieci, i tylko odrabianie zadania :) a co do tabletek - to zależy czy jest skory do brania czy odbierze to za atak..

Avensis - chyba coś w tym jest, ja dzis ze swoim też miałam mocne spięcie! ale u nas jest tak ze zaraz sobie wszytsko tłumaczymy, nie ma cichych dni, długich kłótni! chwila ciszy, i potem o tym dyskutujemy! i jest ok! także dla mnie pierwszym złotym środkiem jest rozmowa - u mnie działa cuda.. i dziewczynki jak dla mnie szczerość to podstawa, wszystko mówie mojemu, co mi na sercu leży! i chyba to powoduje ze tworzymy mocny związek, a kłótnie sa sporadyczne i szybko zażegnane!

Karola - myślę, że nie ma co się juz fochać a pogadać od serca :) życze powodzenia!

Dziewczyny mam pytanie,staramy sie z mężem o dzidziusia,obliczylam sobie kiedy mam owulacje,glownie dlatego,ze w tym czasie jest najwieksze prawdopodobienstwo,ze bedzie chlopiec. Czekalam zniecierpliwiona a tu bach 4dni przed oczekiwana miesiaczkal kiedy to mialam zrobic tes pojawila sie wczesniej miesiaczka(a zawsze mam regularnie i dosc dlugie miesiaczki) a teraz nie dosc,ze wczesniej to trwala o polowe krócej niż zawsze. I tu moje pytanie czy jest możliwe,że jednak jestem w ciąży i mam tak jak niektóre kobiety miesiaczke na początku ciąży/???

na forum to raczej cieżko to stwierdzić, zrób sobie test ciążowy

Marka gratulacje :tak: !!

ja byłam w aptece i moich testów nie ma :baffled: ale się wściekłam - kupiłam zwykłe :baffled: pink i bobo.

ja ma być to i tak wyjdzie :tak:

z tymi testami pink to zależy jaki strumieniowy czy płytkowy, bo strumieniowy dosyć mocny a płytkowy taki jak cała reszta testów z apteki.

annie nie martw się bo mój test owu wyglądał dzisiaj dokładnie tak samo... ja mam dzisiaj 12dc a cykl poprzedni miał 28 dni. Mam nadzieję, że może dzisiaj coś drgnie :)

Hej. Ja mam dzisiaj jakiegoś lenia, spać mi sie chce i nie mogę wbić się w zaden temat na bb. Miłego wieczorku kochane.
Nawet na łatwiznę poszłam i zrobiłam kopiuj- wklej z listopadówek :)

reklama
Do góry