reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzień dobry:-)
basik--> zdrowiej szybko. Ja też miałam problemy z sercem (arytmia - ablowana w 2005.r i 2012r.). Przy takich akcjach trzeba zbadać hormony i elektrolity: potas i magnez. Ja cały czas suplementuję te elektrolity.
butterfly--> trzymam kciuki za pozytywny test jutro:tak:

Wiecie co, z pewną nieśmiałością mogę powiedzieć, że chyba wczoraj miałam owulację. Ponieważ, to drugi miesiąc analizowania zachowań mojego organizmu, to taki ból i takie uczucie w podbrzuszu wskazuje na owulację. Nie jest to ani ból miesiączkowy, ani skurcze, bardziej kłucie i uczucie wypełnienia i do tego nie mogę normalnie usiąść, w sensie, że muszę uważać, bo boli mnie nawet d***a:baffled: Poza tym, wydaje mi się, że wczoraj lewy jajnik "owulował", a w zeszłym m-cu prawy. Zobaczymy jaki będzie efekt:-) Pracowaliśmy z eM w niedzielę, w poniedziałek i wczoraj, więc jest szansa, tak myślę. Będę testować 25.01.
Miłego dnia dla Wszystkich:-)

reklama
Kochane , niewytrzymalam i zrobilam dzisiaj test.... jestem w ciazy sa dwie kreseczki jedna jasniutka , ale to chyba ze to najzwykleszy tescik:)
DSC00220.jpg

cześć wszystkim :) marka moje gratulacje :) kreseczka jeszcze jaśniutka ale jednak jest :) za 2-3 dni zrób kolejny powinno już być lepiej widać. Ja mam nadzieję, że dzisiaj owu wyjdzie u mnie pozytywnie

marka gratulacje!!!

ja to nie mam co liczycz na zaciazenie i siedze cala zapuchnieta od ryczenia bo nie moge sie dogadac ze swoim, wydawało sie ze wszystko se wyjasnilismy tzn. ja mu wyjasniłam a on zrozumiał ale widac nie. łzy mi leca jak groch i nie moge sie powstrzymac od placzu

marka! super gratulacje!!! :) jakiego testu używałaś?
góralka jak u Ciebie z tym @ ?
u mnie jeszcze 5 dni, ale rano mnie tak bolał brzuch,plecy,cycki że- powątpiewam.

reklama
Do góry