reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Lorelain - mam nadzieję, bo już czasami nie mam siły.:wściekła/y: Oczywiście kasę trzeba będzie wydawać na co inne, a nie na książki.:tak:

pam - my mamy pełno książek u siebie w Krakowie, w wakacje stwierdził że trzeba pozbyć się połowy, więc zapakował 6 pudeł kartonowych i siedzą teraz u mnie w domu bo drugie tyle jest u niego w domu.

Ostatnia edycja:
oj też już słyszałam o forum. Kiedyś powiedziałam że muszę połączyć się z internetem by sprawdzić co tam u Was, oczywiście problem że już chyba nie umiem żyć bez tego forum. A co, niech myśli sobie co chce.:-D:-D:-D:-D

dla meni forum jest jak uzależnienie, też mam problem żeby nie zaglądać :sorry2: ... ja się tak relaksuje :blink:

kurcze pobolewa mnie lekko brzuch na @, ale tak ewidentnie że wiem że mi się nie wydaje hmmmmmm

Niestety uzależnia, powiem Wam szczerze że jest to 1 forum które mnie tak wciągnęło. Chciałam kiedyś należeć do jakiegoś forum, bo po prostu czasem jest dobrze pogadać z kimś, doradzi czy ma inny punkt widzenia. :tak: Ale niestety nigdy tak długo nie wytrzymałam. :-D:-D Jakieś czary tu chyba są.

reklama
Do góry