reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kocurek
no golenie to faktycznie na pare godzin ..tak jak piszesz ..
pomyśl nad woskiem ..

Monia,Ewelinka
eee to sie tylko tak wydaje ...ja z kolei nie wyobrażam sobie nie mieć tak jak mam ..
a jak się szczupła czuję :-D

teraz we wtorek byłam w pracy i od razu z rana miałam moją klientkę której robię już 1,5 roku woskowanie ---> mówi do mnie : K.komplet poproszę :-D
czyli całe bikini ,nogi i pachy :)
zakasałam rękawy i rwaaałam :-D

reklama
Mama, ja tam już z wiekiem wyłysiałam, więc wiesz :-D...może gdybym była zmuszona, to zmieniłabym zdanie ;-)

Pora ruszyć zas i za obiad się wziąć, póki dzieć śpi...

Łee.. gdzie tam poukładane :dry:
a dziecko mnie w bambuko zrobiło!
Patrzę, siedzi...:confused: (Ola siedzi buahahaha) no więc siedzi i grzebie przy buciku... i grzebie.... i grzebie.. (...???) i pochyla się nad tym bucikiem jakoś tak, myślę ZASYPIA !!!!! Szybko, butla, lecimyyy powolutku na paluszkach do łóżka... STOP! Koopa :/// Podczas przebierania patrzę, oczy zamyka (!!!) ZASYPIA!!! Szybko, butla, tulenie, rolety, łóżko (może jednak)...
W łóżku dziecko natychmiast wytrzeźwiało :dry::-p:-D:-D:-D

Jak ja bym chciała wyłysieć...tam. Co tam się dzieje to niesłychane wprost :/// Zresztą nie tylko tam :///// Ja jakiś małpolud jestem :oo2:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D:-D:-p a setkę, a nawet dwie to na pewno! Bez tego ani rusz :no::-D:-D

Na razie przerwa w robocie, trzeba się umyć i ubrać wreszcie jakoś.
Zaniedługo wracam:)

Ostatnia edycja:
Ubierz się łądnie na ten spacerek:0

ja kulam pulpety-dziś w sosie śmietanowo-serowym robię.

dzieci malują a dyskusje przy tym ,że :szok:---> mam w domu dwie ..DWIE!! Hanki Bielickie :cool2:

reklama
Do góry