reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Nasza nocka całkiem niezła, gdyby nie to, że G (ma urlop) poszedł do sąsiada na szklaneczkę whisky "na godzinkę" i przyszedł po trzech godzinkach i skutecznie mnie wybił ze snu, a rano przecież się z małą zbierałam Kamila odwieźć itepe:/ Ale zmiana czasu jest zbawienna, bo zawsze to człek wstaje godzinę później:p

Kocurka cholerka nie rozumiem ni w ząb ostatniego posta :errr::eek:

A w ogóle nie chcę tego mówić, ale moja mama działa mi na nerwy dziś....:baffled: Przyjechała mi pomóc to super, ale dlaczego mi dogryza :baffled:

hehe moje też wstają godzinę wcześniej, skubane wyrolować się nie dają;PP))))

Asionku ceruvit to tak jak rutinoscorbin dla dorosłych;)) tylko w formie syropku dla dzieci, ma vit. c, rutozyd i inne na wspomaganie;))

reklama
Kuocie, nie pytałaś mnie, ale kawy poproszę:cool2:
aaa, to dlatego nie ma Cię, bo G. w domku;-)

Liluś, biedna Martynka...:-( oby szybciutko Jej przeszło... może to 3dniówka jak tak ma wysoką temperaturę...

Mam już dość... ilez to można prać, prasować...:baffled:
W ogóle, top przydałoby się jakieś śniadanie zjeść...
ale to raczej dopiero jak Miki zaśnie podskoczę do sklepiku obok...

Do góry