reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Liluś, zaczynam od strony bartka, bo u nas w sklepach też nigdzie ich butków nie ma:tak: i w opisach jest dokładnie ile cm ma wkładka (tak rzeczywiście jest!) i z czego butek zrobiony. Jak coś wpadło mi w oko, to potem w google nr katalogowy bucika i czasami wyskakiwały sklepy w których takie mają:-) i np. na zimówkach zaoszczędziłam 80 zł, bo w bartku były za 199, a ja kupiłam za 119:tak: ale to był fart, bo juz miałam decydować się na te w bartku :)) a jednak jeszcze wpisałam w google hehe
Bucik powinien być max 1,5 cm duży i to spokojnie powinno starczyć na całą zimę:tak: a mi jednak wydaje się, że w przypadku zimowych, to jednak za kostkę, bo bucik "trzyma nóżkę" a jak nawet maluch się potknie zimą, to w takim za kostkę ciężej zwichnąć;-)
no i oczywiście obrysowuję małemu nózkę, mierzę cm, dodaję 1,5 w przypadku zimowych i mam już rozmiar :))

Lili, w bartku dla takich Maluchów wcale nie ma takich do łydek
wink2.gif

w ogóle to ta firma mnie "kupiła" hahahaha i będę zawsze jeśli ktoś zapyta o buty hahahah

Ostatnia edycja:
reklama
Ewciu no pięknie to opisałaś! I ja oczywiście też za kostkę buciki - byle nie do połowy łydki (kozaczki czy jakieś mega wysokie trzewiki). Idę oglądać Bartka :tak::tak::tak:

I Asionku ten bucik ELEFANTEN super! Ale pewnie nie na naszą zimę....

Lili, oj Kochana ile to ja w ciągu ostatnich pól roku się naczytałam o butach:-D teraz, to mogę wykładać o dobrym buciku buahahahah

Lili, podobają Ci się? Jak tak, to zmierz Małej stópkę, jak będzie miała w rozmiarze 20 lub 21, to wrzucę link gdzie są za 119 ;-) dla mnie mają wsio co trzeba (mamy takie w wersji dla chłopców :-) ) a do tego są mega lekkie!!!
http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/17421/t-8113906e.html

Ostatnia edycja:
Lili, spoko;-)
wiem po sobie, że to ciężki orzech do zgryzienia znaleźć nie dość, że odpowiednie, to jeszcze żeby oko cieszyły;-)
Kochana, jak są dla Ciebie za wysokie, to zapewne jesienne by odpowiadały, ale w tamtych, to już nie ma ocieplenia itp.

EWCIA Ty tak nie zapraszaj, bo ja mam do Dzierżoniowa godzinę, może półtorej z przejazdem przez Wrocław :-p

Sprzątam:) Bo w domu jestem, wczoraj też, bo Kamil trochę chory.
Odkurzyłam, pomyłam gary, aa i wykąpałam się! Razem z suszeniem głowy - półtorej godziny :eek: Zamorduję sierściucha durnego, bo najdłużej mi odkurzanie zajęło. Standard :dry:

Ooo koopa! Jak miło :-D

Jestem. Zaraz doczytam bo dyrektorka ma przyjść.... Projekt skończyłam:))

Wstałyśmy o 3.30:wściekła/y: Tzn od 3.30 Młoda chciała cyca, a ja nie chciałam jej dać i próbowałam uspać... o 5 zasnęła:confused::confused:
Za bardzo mnie rozpieściła tym swoim spaniem ostatnim....
Idę czytać.

reklama
Witaj Ajas!!!!!!! Buziaki!!! I kciuki nieustające!!!!!!!

Kocurku
aleś się narobiła! Ale ja też działam, odkurzam, piorę, układam....robota bez dna!!!!!!!!

Ewciu
no pójdę dziś jednak do tego sklepu i zobaczę co mają...Jak dla Maciusia to już wszędzie kupię butki, bo on już dobrze chodzi - ale dla małej to bym chciała coś super wygodnego - gdyby lubiła w wózku jeździć to pewnie jeszcze bym się wstrzymała z pierwszymi butkami (bo jakieś tam ona ma, ale zły rozmiar) - ale planuję zacząć na nóżkach chodzić. Już widzę te spacery zimą - 10 metrów w jedną stronę, 10 w drugą - i tak 2 godziny......:shocked2::cool:

Do góry