hej
kawyyy tez chce

))
pewnie zaraz na drzemke pojdziemy , bo pobudka znowu po 6

no i leje , leje i leje wiec dzisiaj napewno w domu caly dzien .... nic to posprzatam chociaz
a jutro ma juz byc slonko , ale podobno straszny wiatr wiec nie wiem czy wyjdziemy ....
Asionku wstaw nam troche slonecznych zdjec, co ogrzeje sie przy nich
hehe tak wstawialam slonce , ze i u nas dzisiaj zabraklo

ale cieplo jest wiec nie narzekam jeszcze
no w srode sie pocilam niezle bylo bardzo goraco
no jeszcze nic nie wiadomo roznie moze byc z ta ciaza

)) a noz kiedys sie trafi niespodzianka ?

))
Na dobranoc była 6 kupa dnia dzisiejszego

póki co siedzi cicho w tym łóżeczku, może a nóż zasypia, zajrzę za 20 minut jak nadal będzie cicho, żeby przykryć:-)
Dzięki dziewczyny;-)
szkoda trochę, ale nic na to nie poradzę...
Kur** ale najbardziej wkurzające jest to, ze na prawdę byłam święcie przekonana, ze to tylko formalność ten telefon

przecież ona tak się cieszyła, że miałam doświadczenie, a zachwycona była, ze ja jestem taka wesoła!

i co z tego, jak człowiek idzie spięty, to doopa,a jak wyluzowany, to jeszcze bardziej dooopa...
no szkoda i rozumiem rozczarowanie

kurcze w koncu znajdzie sie cos i to takiego gdzie zarobki beda super , a godziny pracy fajne

)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
A w ogóle macie jakieś porady dotyczące bucików?? Mam pełno bucików a to po kimś, a to od kogoś....Ale żaden nie pasuje dobrze na nóżkę małej, żaden nie jest dość wygodny....a w związku z tym, że mała woli chodzić niż siedzieć w wózku to chyba kupię jej buty dopasowane na jej nóżkę konkretnie...nie za wysokie też...mięciutkie....Ale trochę żal mi kasy, bo buty dziecięce mają ceny z kosmosu dosłownie......
co do butow ja sie nie znam

ale ostatnio bylam w sklepie i babka taka z dwoma synami i mezem zaczela sie zachwycac Natem i tak stala i gadala z nim , a pozniej sie pyta mnie czy moze udzielic rady

okazalo sie , ze ona ortopeda dzieciecy jest i dala kilka rad jakie buty kupowac
no i wyszlo na to , ze najlepsze takie trzewiki koniecznie za kostke , nozka niestabilna jeszcze i bardzo wazne jest zeby je usztywniac troche wlasnie takimi bucikami do 2r.z.
pytalam sie o kapcie i tez powiedziala , ze w domu takie same buciki , dziecku ie przeszkadza , a procentuje to na przyszlosc
ja mam troche taki butow i rzeczywiscie jak zaczelam je nakladac to maly lepiej chodzi

najgorsze a adidaski dla dzieci , a wlasnie takich butow sie kupuje duzo teraz ... w kazdym razie ja juz nie nakladam ich chyba , ze wiem , ze Nat lazic nie bedzie tylko w wozku zostanie
a fajne buciki i nawet , nawet cenowo sa w Deichmannie czy jak to sie pisze ( tutaj nie ma :/ ) marki Elefante ?? chyba tak ? i wlasnie takie trzewiki sa podobno rewelka

mam zamiar je pokupowac jak bede w Pl teraz