reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulina, słyszałam o śniegu:eek:
Moje dziecko nawet już dziś na spacerze miało grubą czapkę ubraną i zimowe butki:-p + rajstopki pod spodniami:sorry:
a wiesz, o tym nie pomyślałam:laugh2:;-)

Wiolu, nie już nie zadzwonią, oni na już potrzebują, jutro miałabym jechać do lekarza, a w poniedziałek już do pracy...

No właśnie Asionku napisz nam jak się pocisz w tych Waszych upałach.....zimno mi.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: A co do ciąż to ja wiedziałam o co chodzi oczywiście :-p:-p:-p tylko ja tak lubię się droczyć w kwestii ciąż :-p:-p:-p Co mi innego zostało????? :-p:-p

Kocurku ekhm.......czy Wiola jest człowiekiem???????? :no::no::no::no: To istota ANIELSKA!!!!!!! UWODZICIELSKA!!!!!!!! BOOOGGGIIIIINNNNNIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:

Maran jak ja lubię jak Ty się tak dużo odzywasz :-):-):-):-)

Z to Made milczy :-:)-:)-:)-( Mi się coś wydaje, że Made nasza już nie wróci do nas w taki intensywnym stopniu jak wcześniej :-:)-:)-( A serce to mi z żalu chyba pęknie..............:-:)-:)-:)-( Made nie daj mi pęknąć proszę......

Ewciu ja patrzę na to tak - zapraszają Cię na rozmowy! W końcu trafisz na swojego człowieka.....A mi to nawet nikt na CV nie odpowie.....Inna sprawa, że prawie nic nie wysyłam, bo po prostu nie ma ofert...gdzie się teraz pracy szuka i jak??? Tam gdzie ja szukam nie ma NIIIIIIC!

Na dobranoc była 6 kupa dnia dzisiejszego:eek: póki co siedzi cicho w tym łóżeczku, może a nóż zasypia, zajrzę za 20 minut jak nadal będzie cicho, żeby przykryć:-)

Dzięki dziewczyny;-)
szkoda trochę, ale nic na to nie poradzę...
Kur** ale najbardziej wkurzające jest to, ze na prawdę byłam święcie przekonana, ze to tylko formalność ten telefon:eek: przecież ona tak się cieszyła, że miałam doświadczenie, a zachwycona była, ze ja jestem taka wesoła!:eek: i co z tego, jak człowiek idzie spięty, to doopa,a jak wyluzowany, to jeszcze bardziej dooopa...

Lili, na to Cv odpowiedzieli dopiero po 5 miesiącach:confused2:
ja już przestałam wysyłać... nie mam już siły... wcześniejsze porażki za bardzo bolały... choć podchodząc z drugiej strony... powinnam szukać, bo listopad kiepsko się zapowiada... ale jeszcze z innej strony, nie ma tu takich ofert gdzie mogłabym być gdy Mikołaj szedł by spać ja bym była w domu... a w mojej sytuacji nie moge na to pozwolić, aby Dziecko nie widziało mnie całymi dniami... :-(

Dziękujemy! Dupinka lepiej :)) na dupce i siusiaku już prawie nie ma, jedynie to moszna ciężej się goi...

No dziwnie to wygląda, ale trudno...
Chyba za rok jak czegoś nie otworzę, to nie będę miała dalej pracy...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry