reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

pranie poskladane, dzieci sie bawia, zapiekanka sie piecze a chlopa nadal brak(niby o 17 konczy do domu jedzie 5 min).
wczoraj Lukasz dostal ode mnie opier... bo wraca do domu i zaszywa sie w garazu, wraca okolo 21 jak dzieci juz spia , a caly wieczorny rozgardiasz na moich plecach, o wychowaniu dzieci nic nie wie. niby do niego dotarlo i dzis po pracy on mial siedziec z dzieciakami, kapac i ukladac do spania i co? nie ma go:dry:

reklama
MARAN Ty kota nie szkoduj :-p bo kot nawet nie marzył o tym co dostał - nie martwię się o rachunki, Ola ma fundusz, Kamil może liczyć na pomoc w usamodzielnianiu się, a G pyta mnie co tydzień, czy mam wystarczająco pieniędzy na życie... Narzekanie na obowiązki domowe wobec takiego luksusu byłoby po prostu żałosne.

A względy ekonomiczne to rzecz względna:) - mogliśmy zamieszkać w czymś znacznie skromniejszym, bez zmiany pracy. Tylko G. to człowiek zorientowany na sukces zawodowy jest mocno :/ Kiedyś go przez to zostawiłam nawet:p
Bo jego potrzeba pracy i towarzystwa nijak się miały do moich wartości... Na szczęście człowiek się starzeje i przewartościowuje:))

Ostatnia edycja:
no w koncu mam co czytac w ramach relaksu wieczornego :)))

Natul spi ....
od jutra ma byc brzydko i istnieje mozliwosc , ze kurcze bedziemy w domu siedziec kilka dni :szok: ma byc wiatr , a raczej wiatrzysko ponad 110km/h .... super :wściekła/y:

Asionku ja już drugiej ciąży planować nie mam jak....co najwyżej trzecią mogę....:eek::errr:

napisalam 2 ?? wow hehe chyba musze okulary kupic :)))
jasne , ze 3 ja 2 i moze ty ze mna dolaczysz to mialam na mysli :rofl2:

ASIONKU Karol to Kamil :rofl2: ale i Karol bedzie w rodzinie jak dobrze pojdzie (jako chrzestny)

hehe i kolejna wpadka ciekawe skad mi ten Karol jak dobrze wiem , ze Kamil ?? :cool: chyba spalam juz czy cos ??

Asionku, blondynka wyczytała, że zamiast na 2014 rok planujesz drugą ciąże, to że planujesz dwie buahahahaha:-D:-D

hehe dobrze wiedzeic , ze nie tylko ja mam problemy z oczami :-D:rofl2:

Coś Wam pokażę....oferta wynajmu mojego starego mieszkania....gdzie 5 lat mieszkałam....i płaciłam 1500 zł, bo kobieta uważała, że to jest po prostu cud miód i jak nas nie stać to mamy sobie coś innego poszukać....zobaczcie jaka cena jest teraz.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czemu to mnie tak boli i wkurza?????

Mieszkanie do wynajęcia - Czarlińskiego Centrum, Toruń, dwupokojowe, 58 m², 700 PLN

pewnie tez bym sie wkurzyla ... no , ale nic nie zrobisz wiec najlepiej olac :)

Mój kocur czarny ma chyba jednak guza :( Od zeszłego tyg. ma taką gulę, która mu trochę oko przesłania.. no i to krwawienie z nosa:/ Muszę jakoś zorganizować mu prześwietlenie.. Tylko aż się boję, bo chyba by mi serce pękło jakbym go miała uśpić. To kocisko jest z nami, od kiedy Kamil skończył dwa latka, to prawdziwy członek rodziny. I taki piękny i dostojny z niego kot...

kurcze oby to nie bylo nic powaznego !! &&&&&&&&&&&&&

i Made i EWCIA tez . dziewczyny czekamy na wiesci

zguvba sie znalazla, cholowal kolege do domu bo samochod mu sie popsol. teraz siedzi z dziecmi w salonie

widze zguba sie znalazla :)))

mój mąż poszedł usypiać szkodniki....coś za cicho tam jest....idę o zakład,że sam zasnął....

poza tym,słyszałyście że ma padać śnieg?????????????????????????????????????????

i dziś dowiedzieliśmy się z mężem że jesteśmy dziwnymi ludźmi;)) bo mieszkając 3 miesiąc na tym mieszkaniu wypytywaliśmy się właścicieli o rachunki do płacenia;)) ale ja po prostu się bałam,że później przyjdzie nam jednorazowo płacić straszną kwotę....a wiecie jak to jest kiedy ma się dzieci, lepiej wszystko rozplanować;)) następne rachunki w nowym roku;))

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieciok zasypia, ale słyszę, że cuś marudzi.. .no cóż... trzeba wytrzymać...

Kuleżanki, no cóż ja mam Wam napisać... do 18 czekałam na telefon, myślałam, że to tylko formalność, a jednak dooopa... nie doczekałam się tego telefonu... także z pracy nici...
Dziwi mnie to trochę, bo na rozmowie szło wyczuć, że babka była zainteresowana:eek:
najwidoczniej cuś ze mną jest nie tak:sorry:

Do góry