Czarny Kocur
Made by Made :*
I słusznie
Dobry pedagog musi mieć posłuch i respekt 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionku ja też leżę z małą dopóki nie zaśnie. I nie przeszkadza mi to - cieszę się, że mam ten słodki czas wieczorem....i tylko żałuję, że już nie mogę tego robić z Maciusiem - bo oni chodzą spać o tej porze...Tak mi szybko zleciał ten czas kiedy Maciuś był taki maleńki :-(
w takim razie jestem wyrodna matkabo ja jestem zachwycona jak Iwe poloze do lozka otule kolderka , powiem ze ja kocham , wycaluje i wyjde a Frani apoloze do wozka i czekam az sam zasnie . uwielbiam ten czas kiedy dzieciaki juz spia a ja moge isc sobie napuscic cala wanne wodu i nie wychodzic z lazienki przez godzine
![]()
dobry, żurek gotuję, komu??)
Asionku kochana, ty mi wybacz, ja zupełnie zapomniałam że Nat jest z 5 października!!!ubzdurałam sobie że z listopada i tak ostatnio nieopacznie napisałam,że najbliższy roczek to Martynki.....wybacz proszę...a przepis na marchewkowe ciasto to ja poproszę)) dzieciom na pewno będzie smakować
)
U mnie kolejny dzień wychowania syna... twarde warunki stoją, nie zawiozłam go dziś, a sama pojechałam... on siedzi w domu i myśli. Mam nadzieję.. Miał coś zrobić, nie zrobil. Trudno.. ze mną nie przelewki. Mam nadzieję coś tym osiągnąć, zobaczymy :/
LILU teraz to naprawdę pikuś, w gimnazjum to dopiero są problemy...jak quwa lodowce![]()