reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

No MUSZĘ się zatem pochwalić, że sama yyy przepraszam, z nieocenioną pomocą pewnego małego chłopczyka :-p składałam za młodu ten wielgachny EXPEDIT 5na5 :-D

Parę lat później 4na4 plus ogromne biuuuuro :-) W ogóle do zeszłego roku zawsze sama składałam, no chyba że mama coś potrzymała :tak: Pamietam jedno wielkie, wredne szafsko.... a potem drugie, jeszcze większe :dry:

Rety to ja już nie mogę się doczekać jak moja sypialnia przyjdzie...jak zacznę wsadzać to prędko nie skończę....:eek::eek:

EXPEDIT na nóżkach :eek: Co za dziwo....

Widziałam, że można kółeczka do EXPEDITA dokupić.

I nadal dumam jak ta gruba decha może się wygiąć....:eek::eek::eek::eek:

reklama
Z punktu widzenia mechaniki grawitacyjnej, to biorąc pod uwagę fakt, iż punkty nacisku nie są równomiernie rozłożone na całej długości niby grubej dechy, dzięki obecności nóżek (tudzież kółeczek) możliwe wydaje się być odkształcenie tej dennej części mebla w kierunku do środka kuli ziemskiej. Ale ze mnie goopek :eek: ale już wszystko jasne!

buahaha

lol
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a u nas stal na takich nozkach (google wszystko znajdzie) ale na stronie ikei juz nie moge znalezc expedita na nozkach.
57228610.jpg

tylko jedna rzecz... to nie jest zadna decha tylko sprasowane wiory... udzwig tylko 13kg a my na tym trzymalismy ze 40kg ksiazek + 2 gramofony, mikser i jakis jeszcze didzejski gadzet ;/

jedna dawka leku sie udala - powoli przez 1,5 godziny na raty ale druga zwymiotowala (lub ulala) dosc szybko. w ogole od wczoraj zaczela ulewac i winie za to te cholerne plesniawki.

Poczku jakie to piękne! U Ciebie to????

Kocurku
hmmmmmm :eek::eek::-p

Rureczko - no bo ja dziś poszłam ze swoimi skórkami, na które już patrzeć nie mogłam - do kosmetyczki. U nasady paznokcia nic mi nie robiła, bo są ok - ale u góry miałam wszystko popękane, powysychane - przeprowadzka i brak czasu dał się we znaki...stwierdziła, że to należy wyciąć obcążkami...jak kiedyś byłam u innej to zrobiła mi takim elektrycznym pilniczkiem - napracowała się, ale efekt był super...a dziś mam powycinane - czasami do krwi - bolą mnie palce dosłownie i boję się, że urośnie 2x więcej niż było :-:)-( Co się robi z tymi skórkami, które się psują u góry paznokcia po bokach?

Kochane póki moja ma drzemkę (nie komentuję czemu o tej porze i jaki to może mieć wpływ na nockę :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:) zadam pytanko - czy skórki wokół paznokcia wolno wycinać obcążkami??? Ryczy - będę później - wdzięczna będę za Wasze wypowiedzie!

wow drzemka ?? :) moj juz spi padniety na maksa ... ma tylko 1 drzemke dziennie i nie dociaga dluzej

co do skorek to wiekszosc kosmetyczek stosuje cazki :) ja sama tez tak wycianam ,bo moje skorki to nie skorki , a skory na pol plytki i zadne plyny czy inne gadzety rady nie daja !! a patyczkiem jak sobie odsune to dupa przeciez nie bede z takim czyms lazic trzeba wyciac :)
zreszta i tak jak pisze wiekszosc pan od pazurkow tak robi wiec mi tam rybka wieksze niz sa nie urosna i pomimo takiego zabiegu nie widze zeby rosly wieksze czy grubsze , moze to taki mit jak odnosnie maszynki do golenia ;)

Tak se dumam, że może zagramaniczne EXPEDITY są jakieś inne??? :eek::eek::eek:

hehe ja kupowalam tutaj i nic sie nie dzieje z nimi , kiedys kolos tv stal na nim taki stary ogromnyyy ciezki , ze 2 chlopa trzeba bylo do niego i nic sie nie wygielo , nie zniszczylo :)

Smaruje się płynem na skórki on je zmiękcza i łatwo je patyczkiem usunąć i sprawia, że wolniej i mniejsze rosną. Moja mama całe życie wycinała skórki cążkami i rosły duże i bardzo szybko. Poszła do kosmetyczki i ta jej kazała płynem, od tamtej pory już nie ma takiego problemu.
Możesz też Lilu kupić na allegro taką domową frezarkę
AEG FREZARKA ZESTAW DO MANICURE PEDICURE PAZNOKCI (2634873786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są też takie w rossmannie i to za 20 kilka złotych, może warto spróbować??

reklama
Rureczko ale cudo!!!! I to mi załatwi sprawę kącików????? Jak dokładnie można to wykorzystać??? Jeju ja się kompletnie nie znam!!!!!

Asionku a ja pamiętam Twoje paznokcie i żadnych skór tam nie widziałam!!!!!!!

Gdzie te czasy kiedy codzienne wklejane zdjęcia nowych manicurów????????

Do góry