WIOLKA1509
Fanka BB :)
co robi Olenka?
Franio spi
Franio spi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zębów ni widu, niezmiennie od paru m-cy mamy dwa dolne i koniec
ASIONKU Ja gotuję to samo dla Oli i dla nas - tylko, że Oli na parze i miksuję, a nam z przyprawami i często smażone lub pieczone i panierowane, ale warzywa i mięsa lub ryby idą te same![]()
Asionek kurcze ja nie pamietam jak to bylo z tym gotowaniem, wydaje mi sie ze dawalam to samo co nam tyle ze nie przyprawione . ogolnie to Iwa do 1.5 roku prawie jesc nie chciala a potem to juz byla na tyle duza ze wszystko dostawala jak my
PAULINA no bo właśnie widzisz, moi rodzice zjedzą WSZYSTKO i zawsze mnie pod niebiosa chwalą, ale już G rodzice są wybredni jak mało ktoA mięsiwa to mama G robi przeróżniaste, nawet własną kiełbachę potrafi, więc kurczak będzie leżał
Znaczy nie będzie, bo moi raz dwa go zjedzą, ale chciałabym też coś takiego, żeby tym drugim pasowało. No co za ludzie.... wspominałam, że Szanownego mama jest szefową kuchni?
Może ten schab WIOLI.....
![]()
Eeee.....te dzieci co przyjdą potrzebują żeby im zafundować piekło w gębie :-):-):-) a mój Maniek, to uwielbia pikanterię, oczywiście na razie kulinarną![]()
No i nie wiem co z tym tortem....nie chce za bardzo kupować, bo tam tyle chemii i te produkty takie siakeś niewiadomego pochodzenia....może macie Koleżanki jakiś przepis fantastyczny na urodzinowy wypiek? Nie musi to być tort, bo u nas właściwie nikt tortów nie lubi)