reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Taaaaaak? A ja swego czasu codziennie w meksykańskiej jadałam, ale wrapów nie znam :eek:
Muszę o tym poczytać, bo mi ciekawość spać nie pozwoli ;)))))

a czemu nie po prostu Tortilla? :eek: Ten wraps mi tylko w głowie zamieszał ;-))) Pierwszy raz się spotykam z taką nazwą....:zawstydzona/y:

Paula - zaraz sobie to skopiuję i wypróbujemy :)) Dzięki!

Eeee.....te dzieci co przyjdą potrzebują żeby im zafundować piekło w gębie :-):-):-) a mój Maniek, to uwielbia pikanterię, oczywiście na razie kulinarną :cool:
No i nie wiem co z tym tortem....nie chce za bardzo kupować, bo tam tyle chemii i te produkty takie siakeś niewiadomego pochodzenia....może macie Koleżanki jakiś przepis fantastyczny na urodzinowy wypiek? Nie musi to być tort, bo u nas właściwie nikt tortów nie lubi :))

ja smaruje placek majonezem i ketchupem albo sosem meksykanskim zamiast musztardy, a do srodka ogorek, pomidor, kapusta pekinska, piers kurczaka w przyprawie gyros, moze byc jeszcze czerwona fasola...

maz do domu wrocil, trzeba mu dac mezskiego jedzenia, golonka i piwo:-):-):-):-)no dobra bedzie sama golonka piwa mu nie dam:-p

made a moze torcik bezowy ze smietana i owocami dla dzieci?

reklama
Rety kolejny zwariowany dzień za mną.........Pomieszanie z poplątaniem!

Poczku Martynka miała ciągle biały języczek i nic z tym nie robiłam. A pleśniawki to mi się wydaje, że się robią u większych niemowlaków - jak te zaczynają różne świństwa wkładać do buzi. Ale w sumie nigdy nie miałam z tym problemu, to mogę się mylić...Co do reakcji Zosi na trudności z koopką! Witaj wśród codziennych rozważań na temat koop i jak przyspieszyć sprawę! Będzie dobrze!!!!!!

Jestem głodna przez Was! Te wrapy mnie dobiły! Jutro będą WRAPY u mnie! Opiekacz mam, szynkę mam (ale nie wiem czy aromatyczną :eek:), ser mam. Nie mam musztardy, nie mam placków...Dokupi się....

I co ja widzę - MADE :*:*:*:*

I w ogóle wszystkie Was widzę! Jak mi dobrze! Tylko słusznie Poczek zauważyła - Rureczki ni ma!

Do góry