reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
WIOLU - a jak się to robi? Może być interesujące, a dla starych sernik i już! Wszyscy się zawsze na sernik rzucają, więc w tej kwestii kombinować nie będę :)))
A mężowi daj Wiolu, daj :-p

Nawet bieganie po całym domu przez kilka godzin jej nie zmeczylo, teraz wydziwia akrobatyke na lozku od pol godziny, przedtem kapala sie godzine, oczywiscie nie siedzac....

KUOTKU mój Ty Kochany :-( ja to już nie wiem co Ci pisać żeby to miało ręce i nogi, w sensie żeby Ci jakoś ulżyć choć tak duchowo :// Nawet nie wiesz jak bardzo mi Was żal, bo i Ty się męczysz i Oleńka....no po prostu słów mi brak :(( Miałam nadzieję, ze z biegiem czasu zacznie się to u Was normować, że sen przyjdzie i drzemka, a tu wciąż bez zmian. Trzymaj się Kochana, bo nie ma cholera wyjścia :sorry: Strasznie Cię ściskam i życzę SPOKOJU :*

LILU :-p jesteś!!! Wiedziałam, że się skusisz na wrapy hehe :-D ale ja Ci nie dam :)))))))))))))))

Paulinko jutro zdam relację!

Kocurku niesamowite! Moja to ze zmęczenia marudzi, trze oczy, zresztą ja widzę po jej oczach, że chce spać....teraz przez przeprowadzkę jest biedna poszkodowana ze spaniem i mam marudę przez większość dnia....

Za to w końcu nauczyła się chodzić za rączki! Dziś był jej pierwszy raz! Niestety nie mam ani zdjęcia ani nagrani....

Made UFFFF! Dobrze, że mi nie dasz! Czyli sama muszę sobie zrobić? :eek::-p Pana nie ma to mi nie zrobi pewnie....:eek:

Kocurku no szok szok szok! I potem ona tak wstaje o 5?

LILU, Ty bierz przykład z Wioli i daj mężowi!!!
Mój ma już dość.....od kilku dni leniwe :-):-):-)

A właśnie LILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie Twoje suwaczki??? :szok::eek::oo2:

reklama
LILUŚ ostatni m-c budzi się o 3, marudzi i wierci się ze dwie godziny, śpi między 5-6 i o 6 wstaje na równe nogi jakby się co paliło waliło :/

Dziękuję Wam :***** to z grubsza dlatego jestem zdecydowanie na NIE jeśli chodzi o dalszą reprodukcję. Ola jest jak nakręcony króliczek Duracell, nie do zdarcia :p i podejrzewam, że ten zestaw genów może się powtórzyć :D
MUSZĘ mieć wieczór dla siebie lub syna, nie jedliśmy kolacji przy stole od kiedy Ola przyszła na świat, wszystko po wariacku :/ Dobrze, że choć czasem uda się film obejrzeć wspólnie.

Do góry