Asionek31
Fanka BB :)
Asionku karmię piersią. Butelką podaję napoje w ciągu dnia. MM mała nie lubi - poza tym mam wrażenie, że ona od mleka (nawet w kaszce) dostaje wysypki. Więc z mlekiem już nie walczę, bo parę paczek już koszu wylądowało. W dzień praktycznie nie muszę wcale karmić - zostawiłam sobie cyca na noc, bo jest to dla mnie na razie najprostszy sposób, żeby się wyspać. Jak czasem próbuję ją po prostu przytulić bez cyca to płacze długo i po omacku szuka tego cyca....Niestety wciąż tak ze 3-4 razy mi się budzi w ciągu nocy...Zobaczymy jak to dalej będzie. Ale w dzień nie mamy z tym w ogóle problemów. A Tobie gratuluję!!!!!!!!! Będzie na pewno dobrze! Jaki masz plan na nocne odcycowanie? Czy mały w nocy już nie woła????
to u nas podobnie , bardzo podobnie hehe
w dzien cyca juz od dluzszego czasu nie ma , zostawilam nocne tylko , ale kiedys Nat przesypial nocki , czasami zjadl z raz, a poziej zeby zaczely isc i kurka od czerwca budzi sie nie wiem ile razy , juz nawet nie licze :/ dzisiaj np. juz z 4 pobudki zaliczyl
w nocy nie mam sily na zabawe i jak maly szuka cyca to mu daje wlasnie jak u ciebie , zeby pospac chociaz troche
ale tez chce zaknczyc to , bo moze jak cyca nie bedzie to sie przestanie budzic ? no i chyba teraz latwiej bedzie niz jak bedzie straszy ?
wsumie to jak narazie mi chyba ciezej jest hehe
a plan taki , ze bede ta butle podawac dalej i cyca do przytulenia , az pokarm zanikac zacznie , bo teraz przez zarloka na wieczor mam glazy niekiedy wiec cos z tym zrobic trzeba
no i Nat mam nadzieje powoli przestawi sie na butle tylko ...
wsumie mi to karmienie na noc i rano nie przeszkadza , ale te nocne przytulanie , skakanie po nas to juz nie za bardzo mi pasuje , bo sie czlowiek nawet w swoim wyrku rozwalic jak trzeba nie moze ... za to maly spi jak krol

ASIONEK świetnie! Oby tak dalej!!! :-):-):-)
a dziekuje bardzo
a powiedz mi Kotek ty odstawilas tak z dnia na dzien calkiem czy powoli ?
i jak zniosly to piersi ? cy odciagalas , czy tabsy jakies ?