reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Poczek!!!jaka ona cudna!!! jak pięknie rączki złożyła!!;))

dziękuje za życzonka!!!
a wiecie jaki może być najfajniejszy prezent na urodziny???????????????????...................odcięli mi gaz!!!!;))))) mogę się tylko śmiać, bo tylko to mi zostało;))) rachunek był za poprzednią lokatorkę a ja cierpię;))

reklama
ja pzepraszam, ze tak o sobie tylko i polslowkami...

PAULINA! WSZYSTKIEGO NAJ! ZDROWKA PRZEDE WSZYSTKIM ALE TEZ SLONCA KAZDEGO DNIA!

u nas dzis intensywnie. i nie mam wcale na mysli kooooop i dwoch sikow smierdzacych. przed poludniem byla polozna zwazyc, pobrac krew z pietki i pogadac a pozniej poszlysmy na pierwszy spacer do pediatry na badania, ktore zrobiliby w szpitalu gdybysmy tak szybko nie uciekly. wszystko z zosia ok oprocz tego, ze w szpitalu zle ja zmierzyli i wcale nie ma 51 cm tylko... 50. Wszyskie ubranka sa za duze :blink: no i chyba skonczyl sie problem wagowy. od wczorajszego wazenia przbylo uwaga! 100 g! :szok::-D mleko mi sie leje strumieniem wartkim po ubraniach, ona pieknie ssie a potem pieknie pierdzi i kupka. slad po proznociagu juz prawie zniknal (podobno uzyli jakiegos najnowoczesniejszego, co sie nazywa kiwi i nie robi guzow ani czegostam). Nie ukrywam, ze konsekwencje proznociagu troche mnie strasza, choc pediatra zapewnial, ze przy starych odkurzaczach jakies tam problemy czasem byly ale przy tym kiwi nie ma sie o co martwic.
Porodu nie opisze w trzech slowach ale zaczelam wczoraj sama dla siebie psisywac, co sie dzialo i jak skoncze to streszczenie wam wysle :tak: ZIZI ty tego lepiej nie czytaj.

zgredek sie budzi, mam nadzieje, ze zglodnialy, bo prawa piers mi zaraz wybuchnie.

oooooo syrena wlaczona!

a my naiwnie tylko mala paczuszke pieluszek dla newborn kupilismy :-D:-D:-D:-D

Zosia sie robi powoli tlusciutka. juz nie ma takiego karczku koscistego i buzi. az milo popaczec! a teraz juz dwie godziny spi slodko...
a wiecie co dostalam od poloznej na bolesne powyciagane sutki!? nie zgadniecie! w szpitalu dali masc medeli, kumpela dala plasterki przeciwbolowe, a polozna domowa?! hahaha!
nipple3.jpg -

co usiade do BB, wyjec sie wlacza... no nic. srebrne nakladki na sutki!

Plasterki gowno daja, tak samo masc ale te srebrne nakladki na sutki sa rewelacyjne. Troche wygladam jakbym miala isc tanczyc na rurze ale co tam :-D D tego przed porodem mialam miseczke c, kupilam dwa d do karmienia i... Ciasno :szok::-D:szok:

reklama
Do góry