reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ja tylko sie wtrace fryzurowo. Troche to zalezy od rodzaju wlosa ale dobry fryzjer zrobi tak, ze wystarczy wysuszyc ze szczotka w reku, 3 minuty max i jazda. Ja mam np wlosy, ktorych nie wolno cieniowac jesli sa dluzsze niz do ucha, bo za chiny tego nigdy nie uloze. Teraz mam krociutkie i cieniuje, bo w ciazy mi nie wypadaja i sie zrobily strasznie grube i bez cieniowania mam czapke na glowie.
Ale do tej pory mialam do czynienia w zyciu tylko z dwiema fryzjerkami, ktore wiedzialy co z moimi klakami robic. Reszta na sile zawsze chciala cieniowac i jesli w pore nie zauwazylam co robia, byla tragedia.
Takze... Dobry fryzjer musi byc (co absolutnie nigdy nie znaczy drogi).
ja bym Ci Paula zrobila dlugosc tak do polowy szyi, krocej juz chyba nie, chyba ze zupelnie krotko. I grzywka dluga na skos.

I czemu ja ciagle zapominam co chcialam wam napisac?

Ostatnia edycja:
reklama
Wszyscy spia a ja licze :-D Dzis to nawet minimalnie boli :-D:-D
A pomiedzy zosia niezle macha nogami.
Dluzsze niz wczoraj, nawet troche w plecach czuje. Poki co co 8-10 minut.

PoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooCZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mało cennej Celebryckiej nie wylałam na klawiaturę :eek:

O nie!
Tym razem się nie dam nabrać... :eek:

MARCEPANKU a czemu Ty nie śpisz???

Dobra, kończę suszyć włosy i idę robić śniadanie :) Za dwadzieścia minut wyjeżdżamy, odezwę się jakoś za dwie godziny :)

Ostatnia edycja:
Dobry:)

POCZEK DO MELDUNKU PROSZĘ!!!!!!!!!!!!! I tak już będzie codziennie dopóki nie urodzisz:)))))

to ja jeszcze od początku.
Panu prof. nie mogłam powiedzieć że to widzimisię bo on podobno bardzo ważny i nie można i już. miałam znaleźć rzeczowe argumenty:wściekła/y::wściekła/y: a że nie umiem kłamać tak na poczekaniu i NIE było rzeczowych argumentów to wyszło jak wyszło i zobaczymy co dziś będzie:)) Do tego pan jest stary i słyszy wybiórczo i wcale się nie zdziwię jak się okaże dziś że już mu obiecałam że jedzie itp...

Co do tego nocnikowania to Wiki ostatnio używa jak jej się zechce:-D czasem podejdzie i zawoła i da sie posadzić, czasem zawoła i ucieka i nawet patrzeć nie wolno na nią jak kupę robi:-p
Także do odpieluchowania nam daleko. Zresztą ja uważam że każde dziecko jest inne i nie ma sensu zmuszać do niczego bo tylko się maluch zestresuje i będzie problem...

Paula ja mam identyczny problem z włosami... są cienkie i jakieś takie nijakie i jakkolwiek bym nie ułożyła to za chwilę mam siano na głowie... Teraz mam styling ale nie mam czasu układać na codzień rano więc tylko niepotrzebnie kase wywaliłam...

Wiola dzieciaki cudne!!!!!!
A co do spaceróki to ja mam tako jumper i jest super! To był taki 2 w1 z gondolą, a teraz włożyliśmy spacerókę. Duże koła, przednie skrętne i pojedzie wszędzie!! Chodzimy na łąki na spacery z psem:)
Wady to ciężko się dostać do kosza pod wózkiem i ciężkie to cholerstwo jest.
TAKO Wózek JUMPER X vertigo 3w1 2011 RATY BOMBIK (2603539401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jeśli chodzi o spacerówkę...mam również Tako Jumper X. I tak jak Monia pisze....dostać się do kosza pod wózkiem graniczy z cudem, co dla mnie osobiście jest mega minusem. Koła są ok, pojadą wszędzie, po każdej nawierzchni. Przednie skrętne. Koła to jedyny plus w tym wózku. Jeżeli chodzi o spacerówkę - nie podoba mi się wcale....buda chwiejna, najedziesz na małą dziurę i już się składa! I te dodatkowe płachty doczepiane do budki...niefunkcjonalne w ogóle, uciążliwe...wisi to to nie wiadomo po co...jak odepniesz i naciągniesz budę, to jest siatkowane okienko, gdzie przy niepogodzie nie jest już fajnym bajerem. Torba za mała. Zmieścisz pampersa, chusteczki, butelkę i dziękuję....pytam - gdzie mam schować inne gadżety dla dziecka?? :-D Mieliśmy zmieniać spacerówkę na inną, ale w sumie się nie opyla, bo młody już teraz częściej na nóżkach popitala, aniżeli w wózku. Raczej wózek służy ostatnimi czasy do przewożenia maminych zakupów :-D To się uzewnętrzniłam. WIOLU, siostra moja ma taki:
GRACO MIRAGE PLUS Wózek spacerowy + ŻALUZJE (2561400126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i bardzo sobie chwali :tak:

reklama
Poczek.......:eek:

Ja już się jakoś przyzwyczaiłam do codziennego składania wózka do auta - stelaż idzie do bagażnika, a siedzisko z budą na siedzenie i jest git :) Nie kupuję nic mniejszego :)

Ostatnia edycja:
Do góry