reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

rurka ostatnio wyjelam 74 bo 68 zaczyna byc za maly:-D
Zuzia sliczna, wydac ze tez lubi jesc :-)na zdjecia duza sie wydaje.a wy jaki nosicie rozmiar?

Poczku zostaw ten salon w spokoju, to nic nie pomoze. ja tak wariowalam przed urodzeniem Frania a wyszedl jak chcial tyle ze do nieszczescia bym doprowadzila...przeciez to przez te moje wyglypy lozysko sie odkleilo

reklama
Wiolu dziękuje!!!coraz cudniejsze te twoje dzieci!!! a Iwusia ma ślicznie w pokoiku i ładnie się bawi, a Franio jaki męski;)) i coś do siostry nie podobny;)) a co do wózeczków które ci pisałam, są dobrych, sprawdzonych firm, także nawet lekko używany można kupić, ja mam loola bebeconfort spacerówkę, używana, ale sprawuje się świetnie;))
motywujesz mnie kobieto, do moich kartonów;)) i muszę jeszcze na allegro zacząć działać- a pokazywałam Ci wcześniej takie błękitne czapeczki na jesień? bo nie pamiętam;)

Pok- odkąd wróciłam na bb, a mamy wrzesień, codziennie wszystkie kobietki biegną na porodówkę z Tobą;))) Zosia pewnie niedługo zdecyduje się na wielkie wyjście, a ja się tylko tak śmieję;))
a farbować bym musiała, jezzzu ile ja mam siwków;)) aż wstyd;))

Zuza i 180 na raz i 240 potrafi:eek: w nocy tylko raz je o 4. Marchewki w słoiczku nie chce, zupki jarzynowej tez... moze zaczac od owocków?

Wioluś skąd Ty masz tyle energii???? Niech mnie ktoś ocuci!!!!!

Aha Wioluś - wczoraj w łóżku jeszcze myślałam czy to możliwe, że Tobie się podobała moja spacerówka??? Może Ty mówiłaś o tym moim dużym BEBECAR? Bo ta spacerówka to faktycznie rewelacja - i ma duże pompowane koła. Ja najpierw pomyślałam, że Ty mówisz o moim mniejszym wózeczku, który jest naprawdę najtańszy najzwyklejszy i ma malutkie koła.

Ostatnia edycja:
lilus mi sie wydaje ze ja o tym duzym mowilam:-)nie chcesz go sprzedac?:-):-p:-p:-p:-p
ja mam duzo energii? cos ty.. tylko ci sie tak wydaje
kochana mialam ci pisac ze jak bedzie ci potrzebna pomoc przy sprzataniu , ukladaniu itd to daj znac, chetnie pomoge

reklama
jezzzzu dopiero zasnęła, po serii krzyków i wrzasków wybujałam ją w wózku i śpi, jak wyzdrowieje to wrócimy do starych nawyków, kurcze ale chyba bez antybiotyku się nie obejdzie...

Wiolu lecę fotki robić;)))

Do góry