reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Oj kurczę... same to się chyba nie ułożą, choćby nie wiem co... :/

Coś takiego?
images

Albo lekka trwała :p ????
images

Tego ostatniego faktycznie nie trzeba układać, wystarczy trochę pianki na lekko wilgotne włoski....

Ostatnia edycja:
reklama
Kout dobrze,że ktoś mi przypomina,że w sumie jedziemy na tym samym wózku;)) wiem,że będzie lepiej, tylko czasami są takie dni,że mam wrażenie,że nie dam więcej rady, ale dźwigam tyłek i ruszam dalej- chyba my, kobiety jesteśmy tak skonstruowane by działać...tylko niech mój mąż napisze tą pracę i się obroni a odzyskam trochę spokoju

propo nocnika, moja mama ostatnio dzwoniła i mówiła,żebym zaczęła ją wysadzać na nocnik...cholera, bo ja mam na to jeszcze czas i siłę teraz, poza tym ona w łazience nastawia się do toalety tak jak Danio;))) i zgodzę się, że każde dziecko ma indywidualny tryb odpieluchowania i nie musimy spełniać niczyich ambicji...

Wiolu a ja poproszę o fotki twoich skarbów na maila, proszę ładnie bo ja nie mam możliwości zobaczenia ich tam gdzie wy widzicie, no chyba,że tu na chwilę wrzucisz;))

Ejjjjjjjjjj no co... co masz przeciwko trwałej..??? :confused: Nie podobała Ci się "mokra włoszka" kuota ??? :eek:
Kuot kiedyś się wrzucił z przepiękną trwałą, pamiętasz? - po każdym myciu głowy, rozczesywał ją tydzień :baffled:

:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Zapomniałam dodać, że oprócz Kamila mam dwa kuoty i psa i wiecznie się za nimi uganiam, przeganiam, zaganiam i wyganiam, sprzątam koopy, rzygi, siki, karmię i poję :-p I żyję na dwa mieszkania :eek: I jeszcze mamie obiad gotuję i sprzątam co nieco i zakupy robię, żeby miała jak z pracy wraca :sorry2: A jak mój pan powraca, to wcale nie znaczy, że się rzuca do sprzątania i opiekowania Olą, ja i tak robię 80% albo i więcej :-p
TO CHYBA NIE JEST NORMALNE :baffled:
Ale zgloryfikowałam się należycie! :-p
Wash'nGo to chyba naglacę najlepiej :-p:-D:-D:-D

reklama
kolorowych
to i tak masz gorzej z tym psem i kotami;) ja dlatego na razie nie chcę na razie żadnych zwierzątek...a mój mąż ostatnio dużo mi też nie pomaga, musi jak najszybciej zakończyć swoją edukację;))

na glacę???mam nieproporcjonalną czaszkę;))haha

oki, ja też zmykam, nie mam pojęcia co noc przyniesie, fajnie by było żeby przyniosła sen;))

Pok liczysz????

kolorowych, papa

Do góry