reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Aaaaaa to ja nie pomogę raczej, bo już nic w temacie nie pamiętam, a spacerówki nie będę szukać :)

POCZKU aaaa kaaaarta :D Idę poszukać kamery i karty :D

reklama
Wioluś STO LAT dla Franusia na 4 miesiące!!!! I gratuluję pierwszej papki!!! Pierwsze koty za płoty!! Tęskniłaś??? :zawstydzona/y::-p;-)

Ewelinko dziękuję za te robale!!!! Odechciało mi się plafonu!!!!!!! Rety! Do przedpokojów kupiłam 2 tanie plafony - będę miała robale :angry::angry::angry::angry:

Kocurku koooooooooopa??????????? :szok::szok:

Poczku ma tak wisieć, żeby nie było widać??? I wolisz stojące??? Rety te lampy!!!!!!!!

Rureczko jutro już ma być chłodniej!!!!

Spotkałam dziś koleżankę, której 15 miesięczna córcia jest już od 3 miesięcy odpieluchowana :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nawet w nocy nie ma już pieluchy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: I faktycznie byłam świadkiem jak pokazuje, że chce siusiu :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jak to mużliwe???? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiolu! sliczne dzieci! Made ma racje, ze Iwonka wydoroslala. Jakos tak powaznie jej z oczu paczy. I slicznie jej w takiej dlugosci wloskow. Cud dziewczynka! I Franus jak urosl! kto by pomyslal, ze on po urodzeniu chorowal!
A rzeczywiscie Ty sie w ciazy i przed pokazywalas. Ja to sie ostatnio dobrze ze soba czulam pod koniec liceum ;-) zatem zazdraszczam Ci dobrego samopoczucia calkiem niedawno :tak:

rureczko
a schlodzilas sie troche?
u mnie nic sie nie dzieje. jakis jeden pseudo bolesny skurcz mialam jedzac kolacje. malo to przyjemne bylo, poza tym nic. robie plany na weekend a oni sie smieja ze mnie, ze w weekend to juz bede Zosia zajeta - cos mi sie jednak wydaje, ze jeszcze znajomych odwiedze :-D

lilu
stojace, stolikowe byle nie wiszace. i kinkietow tez nie lubie :) a Ty co lubisz?
15 miesieczne odpieluchowane nawet na noc? wow! ciezko uwierzyc!

Poczku no ja byłam w szoku...jedynie co to mogę dodać, że to jest trzecie dziecko tej koleżanki - i ona chce robić wszystko jak starsze rodzeństwo no i była wychowywana na tetrze...no ale i tak jestem w szoku...
Aha i lubię stojące i wiszące...tylko tych zbocznych nie lubię...tzn. bocznych....

Kocurku
ja mam nocnik i służy na razie do wrzucania zabawek do niego lub do wkładania go sobie na głowę :zawstydzona/y:

powiem wam ze moja ciotka tez mi mowila ze moje kuzynki kolo roku juz byly bez pieluch..ale cos jej nie wierzylam:-p.a swoja droga ja sobie mysle ze jedno dziecko jest szybciej gotowe na nocnik inne pozniej i nie ma co na sile dziecka meczyc i stresowac:dry:

poczku ja caly czas czekan na te bolesne skurcze u ciebie :-pi na Zosie oczywiscie:tak:

lilus tesknie szlenie. co do tego plafona to mi osoboscie sie nie bardzo podoba, nie moj tym. za to ma w lazienkce i korytarzu takie tanie plafony i faktycznie zbieraja sie tam muchy ale szybko sie czysci.
mi sie w salonie podobaja zyrandole z takiego typu
ŻYRANDOL CREMA 3 OD PRODUCENTA! ***LAMPEX*** (2593682655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
chcialam ci pokazac inne ktore by mi sie podobly ale na pierwszych kilku stronach nic nie znalazlam i nie chce mi sie dalej szukac:-p
aha napisz mi co ty masz za wozek bo wydaje mi sie ze mi sie podobal

moje dzieci juz spia , piekna cisza

Paula jak bedziesz miala czas to wyslij mi meila z propozycjami , ja postaram sie jutro ci takiego wyslac jak Iwa bedzie w przedszkolu

Ostatnia edycja:
Wioluś ja mam najtańszy wózek jaki był w sklepie - może uda mi się poszukać. On ma małe kółka i dla maluszka średnio wygodny jest - dopóki Martynka nie zaczęła tak ładnie siedzieć to taka jakaś wygięta leżała. Pokażę Ci inny wózek, który ma moja szwagierka - i jest zadowolona - zwłaszcza na jesień, zimę - o jest duża budka. Idę szukać.

O coś takiego ma szwagierka: http://allegro.pl/spacerowka-delti-dot-i2614036477.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry