reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

WIOLA :szok: No nie poznałabym Elfika dosłownie! Ależ wydoroślała i włoski jej urosły...? Czy u fryzjera byłyście? I Franio taki mężny się zrobił :-D :-) :-) :-)

reklama
kocie Iwcia odkad poszla do przedszkola w ogole mi sie taka ,,dorosla" wydaje:-Da wloski faktycznie urosly, dzis nawet tak na nia patrzylam ze chyba czas znowu do fryzjera z nia isc.
a Franio to aniolek, slicznie spi, bawi sie ,grzeczny jest, oczywiscie poplakac tez potrafi ale to chyba jak kazde dziecko. a co do meznosci mojego mezczyzny to zaczelismy nosci ubrania w rozmiarze 6-9mca:szok:w szoku jestem jak on rosnie.
pokaz Olenke:-):-):-)

Ni bardzo wim jak pokazać :dry: Biały kuot mi zepsuł jedyny sprzęt komputerowy skorelowany z moim telefonem :dry: Kabelka nie posiadam, przez bluetootha słałam, może później służbowego lapka G ustawię :sorry2: A bb na komórce jest beznadziejne i nie wstawię z telefonu :dry: Filmik z kroczkami bym pokazała, ale on na kamerce, a gdzie kabelek :confused::confused::confused: Na fb wrzuciłam przedwczorajszą Olę :tak: Tam z telefonu wstawiać jest rewelacyjnie!

Ostatnia edycja:
WIOLU no poookaż się, chyba że lubisz jak Cię proszą, to będziemy prosić! :-):-p
Eee tam na fb nic specjalnego, tylko jedno nowe zdjęcie Oli za kierownicą hehe
MADE jak dzień??? Jak sobie radzicie ten cały rodzinny kram ogarniać???? :sorry2:
No PACZ, jak akurat chcę i potrzebuję, to telefon mi wcina :eek:

kocie nie pokaze sie i proszenie nic nie da. serio. ostatnio przestalam robic sobie zdjecia , nie ma czego uwieczniac.

a co do wozka nic mi nie doradzicie?
ooooo Franio domaga sie jedzenia

ja chce Ole chodzaca!!!! a nie macie jakiegos komputera z wejsciem na krty pamieci z aparatu? wtedy nie trzeba kabelka!

Wiolu zaraz lece na ofce!
i ja Cie rozumiem z niepokazywaniem sie ale ostatnio myslalam o tej mojej filozofii ukrywania oblicza i stwierdzilam, ze jesli pokaze Zosie, to siebie tez bede musiala, bo jak to tak dziecko bez jego wiedzy pokazywac swiatu a samej sibie nie ;-):-p

rurka
jak sie czujesz?
a poczek dzis zjadl wielkie sniadanie, potem porcje kulek mesnych w ikei (mniam!) i teraz wielki talerz makaronu! a za godzine zupa dyniowa :-D:-D

edit
ja wiolu o wozku nic nie powiem ;/ doswiadczenia zero i rozeznania w spacerowkach zadnego.

reklama
Do góry