reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Jestem jestem kuleżanki Wy moje :-p

Od godziny jestem w domu i sprzątam i układam i myję... :dry: no cóż, zachciało się mieszkać jak jaka warstwa wysoka, to się teraz ma - tylko, że to głównie G się zachciało, a kuot gównie teraz MA :baffled: Goownie ma... GOOWNIE powiadam Wam! Nie ma jak małe, miłe mieszkanko i jasne podłogi przykryte beżami... no nic. Było minęło :-p

Dobra. Tyle odnośnie mojej niewolniczej niedoli.. a z milszych spraw to znowu byłam w IKEA - tym razem tak kombinowałam, żeby Ola była maksymalnie zmordowana i żeby spała. I Spała!!!! A ja po raz pierwszy od roku w spokojności podziwiałam dobra materialne tego świata - te niezbędne i te zbędne :-)
U Kamila na nowy rok szkolny zagościły dwa białe dywaniki HAMPEN i nowy kocyk (też biały) i pojemniki na biurko - oczywiście białe :-) Proszę się nie dziwić, bo u niego w pokoju są czarne meble i czarna glazurowa podłoga i stwierdziłam, że to trochę niezdrowo, tym bardziej, że Kamil uwielbia opuszczać roletę i robić piwnicę :dry: Na szczęście ściany są białe i NIKT tego nie zmieni, chyba że po moim trupie!

LILU polałabyś tego magicznego trunku na młodoDOOPSTWO :eek:

RURECKA siem dziś z kuotem gryzła w konspiracji - POTWIERDZAM! I przegryzła się! :-D I jeszcze kuotu nakazała gryzienie opatentować :cool2: Nigdy nie zgadniecie o co CHO..!

MADE co z tom Celebryckom dzisiejszom... Martwię się już prawie :huh:

Ojejku i kupiłam taki pięęęękny ręczniczek dla Oli, w kolorowe rybki :)))))))))))))))))))) IKEA jest wspaniała!

A tak w ogóle, to jesteśmy w łazience, Ola robi "kąpu kąpu" :D

Ostatnia edycja:
P9050106.jpgP9050103.jpg :rofl2::cool2:

Artysta żyje sztuką i nie będzie tracił czasu na mycie :-):-):-)

A tak w ogóle to Ola zasnęła. Przyjęłam to ze stoickim spokojem. Tym razem nie dam się nabrać. Idę sobie zrobić herbatkę i coś przegryźć :) :p

Kocurku opis przepyszny!!!! Wszystkiego!!!!!!!!! No i super, że Ola tak ładnie spała w IKEI - oj to musiało Ci być bardzo przyjemnie! Jak ja byłam w IKEA to mała nie spała, więc to chodzenie mocno nerwowe było...i slalomem bardziej...

A co do młodoDOOPSTWA to zapytaj Ewcię - łona temu winna!!!! :-p

A co do tego co i jak piłam - Monia, Kocurku - TEGO AKURAT SIĘ NIE PIJE!!! :-p:-p:-p:-p Buhahahaha! Chowam się za krzaki co za grzeszne teksty się mię dziś czymają!

A Ola dalej śpi????

Boogie Słoneczko masz MISZCZA w domu!!!!!!

Paulinko no katar to tradycja w przedszkolu :baffled: Oby szybko się skończył! Do Wioli napisałam :tak::tak::tak: Jeju niech ta nasza Wiola ma już internet!!!!!!!!!

A kochanym Koleżankom życzę dobrej i spokojnej nocki! Ja powoli się zbieram do łóżeczka, bo spaaaaać się chce.....

reklama
PAULINA hehe kuot prawie całe mieszkanko miał IKEA i IKEA jest z kuotem już ponad 10 lat :cool2:

LILU zjadłam kukurydzę, Ola się obudziła wedle moich oszacowań, zrobiła krótką, aczkolwiek treściwą aferę i zasnęła. Spokojnie jem drugą kukurydzę... :-p

Do góry