reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Jestem jestem kuleżanki Wy moje :-p

Od godziny jestem w domu i sprzątam i układam i myję... :dry: no cóż, zachciało się mieszkać jak jaka warstwa wysoka, to się teraz ma - tylko, że to głównie G się zachciało, a kuot gównie teraz MA :baffled: Goownie ma... GOOWNIE powiadam Wam! Nie ma jak małe, miłe mieszkanko i jasne podłogi przykryte beżami... no nic. Było minęło :-p

Dobra. Tyle odnośnie mojej niewolniczej niedoli.. a z milszych spraw to znowu byłam w IKEA - tym razem tak kombinowałam, żeby Ola była maksymalnie zmordowana i żeby spała. I Spała!!!! A ja po raz pierwszy od roku w spokojności podziwiałam dobra materialne tego świata - te niezbędne i te zbędne :-)
U Kamila na nowy rok szkolny zagościły dwa białe dywaniki HAMPEN i nowy kocyk (też biały) i pojemniki na biurko - oczywiście białe :-) Proszę się nie dziwić, bo u niego w pokoju są czarne meble i czarna glazurowa podłoga i stwierdziłam, że to trochę niezdrowo, tym bardziej, że Kamil uwielbia opuszczać roletę i robić piwnicę :dry: Na szczęście ściany są białe i NIKT tego nie zmieni, chyba że po moim trupie!

LILU polałabyś tego magicznego trunku na młodoDOOPSTWO :eek:

RURECKA siem dziś z kuotem gryzła w konspiracji - POTWIERDZAM! I przegryzła się! :-D I jeszcze kuotu nakazała gryzienie opatentować :cool2: Nigdy nie zgadniecie o co CHO..!

MADE co z tom Celebryckom dzisiejszom... Martwię się już prawie :huh:

Ojejku i kupiłam taki pięęęękny ręczniczek dla Oli, w kolorowe rybki :)))))))))))))))))))) IKEA jest wspaniała!

A tak w ogóle, to jesteśmy w łazience, Ola robi "kąpu kąpu" :D

Ostatnia edycja:
P9050106.jpgP9050103.jpg :rofl2::cool2:

Artysta żyje sztuką i nie będzie tracił czasu na mycie :-):-):-)

A tak w ogóle to Ola zasnęła. Przyjęłam to ze stoickim spokojem. Tym razem nie dam się nabrać. Idę sobie zrobić herbatkę i coś przegryźć :) :p

Kocurku opis przepyszny!!!! Wszystkiego!!!!!!!!! No i super, że Ola tak ładnie spała w IKEI - oj to musiało Ci być bardzo przyjemnie! Jak ja byłam w IKEA to mała nie spała, więc to chodzenie mocno nerwowe było...i slalomem bardziej...

A co do młodoDOOPSTWA to zapytaj Ewcię - łona temu winna!!!! :-p

A co do tego co i jak piłam - Monia, Kocurku - TEGO AKURAT SIĘ NIE PIJE!!! :-p:-p:-p:-p Buhahahaha! Chowam się za krzaki co za grzeszne teksty się mię dziś czymają!

A Ola dalej śpi????

Boogie Słoneczko masz MISZCZA w domu!!!!!!

Paulinko no katar to tradycja w przedszkolu :baffled: Oby szybko się skończył! Do Wioli napisałam :tak::tak::tak: Jeju niech ta nasza Wiola ma już internet!!!!!!!!!

A kochanym Koleżankom życzę dobrej i spokojnej nocki! Ja powoli się zbieram do łóżeczka, bo spaaaaać się chce.....

reklama
PAULINA hehe kuot prawie całe mieszkanko miał IKEA i IKEA jest z kuotem już ponad 10 lat :cool2:

LILU zjadłam kukurydzę, Ola się obudziła wedle moich oszacowań, zrobiła krótką, aczkolwiek treściwą aferę i zasnęła. Spokojnie jem drugą kukurydzę... :-p

Do góry