reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Rureczko a mi się smoczki barwią od herbatki żurawinowej - nie idzie domyć...A co do nadgryzienia to może jednak Zuzia pomogła - dziąsełka są twarde i mogą gryźć! Strach się bać jak człowiek pomyśli, że takiego nadgryzacza musiałoby się własną piersią karmić! :szok::szok:

Poczku Ty jeszcze masz siły na fryzjera?? :-):-):-) Dobrze dobrze - musisz na poród być gotowa :-) Paznokcie pomalowane????

Kocurku
Ty to ode mnie masz medal za te samotne siedzenie w domu przez cały tydzień! Ja już na głowę dostaje! Żeby to był ostatni taki dzień, bo wykituję!!!! :baffled::baffled::baffled: A Twój opis porannego budzenia przyprawia mnie o ciary i zimne dreszcze! Taki miał być efekt??? :-p

reklama
Dobry:))

Monia była na badaniach okresowych z pracy:baffled::baffled::baffled::baffled: i dobrze że dostała do 2016 roku!
Na dzień dobry 30 min w rejestracji, pani prawie nakrzyczała że oprócz badań z pracy chcę ODDZIELNIE w laboratorium inne badania i nie chcę ich podciągać pod pracowe....
W lab. krzywo jakoś się wkuła w moją najlepsiejszą żyłę i nie leciała jej krew:baffled::baffled: i zaczęła gmerać w ta igłę:wściekła/y: a potem i tak się wkłuła w drugą rękę...
I pomylili mój numerek i do nast. lekarza czekałam długo a do jeszcze następnego wogóle bym nie weszła gdybym się w końcu nie wkurzyła i nei poszła się kłócić:angry::angry:

Ale nic to Celebrycką mam:)))))

Rurka ja nie doszłam do TT 3+ więc nei pomogę... a co do brudzenia to się zgadzam w pełni....

Boogie śliczności:)))

Poczek fajnie że mama będzie aż miesiąc:) Potrzebny taki doświadczony ktoś na początku:))

Kocie Gratuluję ikeowego spania Oleńki:))
DLACZEGO NIE MA MEDE ja sie pytam?????????????????????????????????

Dobry, dobry
oj chyba u Ewci nie bardzo bo było tylko 'bry';)))

mogę się pochwalić????po ostatnich nocach szarpania się z moimi dziećmi, zgodnie przespały 12h!!!ja co prawda 7 ale jaka jestem wyspana, mój mąż trochę gorzej bo po 24 budziłam go żeby poszedł sprawdzić czy u dzieci wszystko w porządku;)) cisza była podejrzana;))

u nas też zimno, na spacerku dzieci w kurteczkach z polarkiem a ja płaszczyk włożyłam...zasłony odebrane, zapas wit. D kupiony- 90szt. za 13.99zł;), nowe poduszki do salonu też kupione;))

a teraz obiadek prychcę, na szczęście dziś 'lepiej' z Danielem, nie jest zdrowy ale jest zupełnie inaczej- widocznie dobry sen był najlepszym lekarstwem

Lil a to fajnie masz z tym panem od ikea;)) w sumie wychodzi na to samo prawie co samemu pojechać i wydać na paliwo;))
ja mam też jeszcze plany odnośnie ikea;)) ale to może jak mój mąż premie dostanie, bo niestety ale meble z serii hemnes trochę kosztują;))

oki, idę zrobić suróweczkę i rybkę obrobić;))

pozdrawiam

Paulina, jakoś tak:sorry:
za dużo bym chciała zrobić, a mam za mało czasu na wszystko...
a teraz zasiadłam z kawką:tak: chwilkę posiedzę i mykam sprzątać szafę- o ile Mały nie wstanie...:eek: jeszcze martwię się Jego siusiakiem... ostatnio tak o tym pisałyśmy, a dziś zauważyłam tak jakby miał opuchnięte bliżej jąderek i lekko zaczerwienione... dtknęłam delikatnie, to bardzo zaczął płakać... nie wiem co jest... dziś lekarz popołudniu przyjmuje z dziećmi chorymi, a i do niego nie mam za bardzo zaufania i nie wiem czy czekać do poniedziałku i iść do zdrowych i już do naszej pani doktor czy jak...

Rureczko, a to zależy czy cieplej czy zimniej:tak:
jesienią, w domu mały zazwyczaj latał w rajstopkach+długie body, jak było zimniej, to nakładałam jeszcze albo bezrękawnik sweterkowy, albo bluzkę polarkową albo bluzę:tak: a na dwór, to standard długie body+ bawełniana bluzka+bluza+gruby bezrękawnik+rajstopki+spodnie jak było cieplej, to zamiast długiego bodziaka krótki:-p
zimą jak było "cieplej" rajstopki grubaśne+body dł.rękaw+ bluzka+kombinezon:tak: jak chłodniej, to dochodziła jeszcze bluza:sorry: nie wiem czy grubo czy też nie, ale nie chorował mi przy takim ubieraniu:tak:

haha patrzcie co znalazłam;) aukcja dla Boo, Rurki i Kouta
DREWNIANA ręcznie wykonana MIARKA WZROSTU kolekcja (2608077793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rurko to zależy jaka jest temp. zimą;)) najczęściej: body krótki rękaw, bluzka z długim rękawem i albo spodnie i skarpetki lub legginsy lub same rajtki, a na dwór do tego kompletu dodaję kurtkę czapkę, chusta/golfik,rękawiczki, i zazwyczaj ciepłe spodnie z rajtkami
jak byś coś potrzebowała na zimę dla małej to pisz, mam trochę rzeczy po małej, w tym 2 kurteczki, czapeczkę z h&m- yyy i też w tonacji różu;))

Ewcia ajaj z tym siusiakiem, kurde to rzeczywiście trudne, jak pójdziesz dziś i nie masz zaufania do lekarza, to mały może potem cierpieć, ale powiem Ci,że raz tak mieliśmy z Danielem, polecieliśmy do lekarza i konieczna była maść, miał jakieś zapalenie, także nie wiem co ci poradzić

jezzu jak zimno, pamiętam,że wrzesień był cieplejszy i ładniejszy zawsze...

aha te witaminki D to nowość na rynku i są w promocji, także jakby koleżanki potrzebowały to polecam wit. Bioaron D- za 90szt. ja płaciłam 13.99zł- to wychodzi na 3 mies. gdzie na jeden miesiąc wit. potrafi tyle kosztować;))

oki, zmykam rybkę smażyć-papapa do później

aaa Lilu- pierdoła ze mnie, maila dostaniesz z obiecanymi fotkami;))

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczko ja ubieram na maksa grubo, bo sama jestem mega zmarźlak i chodzę po domu w kołdrze hehe :-)

A DO MNIE DZIŚ WRÓCIŁA OBIECANA KARMA!!!!!! Jak mi dobrze!!!

Paulinko
czekam na zdjęcia!

Do góry