reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Made gratuluję!!!!!!!!!:-):-):-)

A Rureczka wieści od lekarza przyniosła????

Przepraszam, że znowu tak pobieżnie przeczytałam, ale od wczoraj jestem młodą doopą i mam ubaw po pachy :-p:-p:-p:-p Ewciu :*:*:*

dobry, dobry, to ja się na moment przysiądę z herbatką z prądem...padam, mam dosyć

wczoraj wieczorem musiałam zarzucić laptopa i latać do dzieci, Maja się wybudzała bo dolne dwójki się chyba przebijają, a Daniel płakał przez siusiaka i dziwnie ślinę przełykał...
całą noc się rzucał , spał z nim M. w naszym łóżku a ja poszłam do małej do pokoju i spałam w Daniela łóżku (80x160cm)-ona też się budziła co chwilkę...

rano Daniel obudził się zasmarkany, gardło go boli i kaszle, muszę go poobserwować i jutro ewentualne przejdę się do lekarza

no szlak by to trafił, zaczęło się przedszkole a on był dopiero 1,5 dnia!!!ale kupiłam tran i zamierzam go teraz faszerować;)))nie ma co,kochana mama ze mnie;)))

teraz leży na kanapie, pod kocykiem i ma manierę dorosłego, chorującego faceta- czyli mam katar i umieram!!...mała śpi a zupka się prychci...

Pula współczuje nocki:((( Oby dzieciakom szybko przeszło!

Lili coś Ty piła z rana?????

Rurka cieszy mnie bardzo Zuzinkowa poprawa:)) A ten lek to na co jest?

Nie chce mi sie już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
No właśnie na kolkę tylko, że nie taka zwykłą. Podaje się go dzieciom, które nie trawią jeszcze laktozy i stąd mają kolki. Widać nasza Zuu jeszcze nie trawi skoro po odstawieniu było pogorszenie. Kupiliśmy zapas na 3 tygodnie i wtedy znowu spróbujemy nie podawać!

Do góry