reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
na taki poziom dyskusji o mikrofalach sie nie nadaje :) naczytalam sie kiedys (moze bzdur, moze nie) i utkwilo w glowie. No i przekonalo mnie jak w pracy sobie podgrzewalam lancze i wychodzily z tej skrzynki pozbawione smaku :-p
i nie lubie gromadzenia w domu sprzetow, bez ktorych moge sie obyc :-p

ale teraz z ciekawosci pogoogluje :-D

reklama
no to nadrobilam :)

Just powodzenia w takim razie w przedszkolu :)))

J

Wstawiam Wam wczorajsze "dzieło" mojego Mańka :-D
Zobacz załącznik 495507

cudny obrazek , maly artsta ci rosnie :)))

dziękuję za miłe powitanie:) właśnie sączę kawkę :)staram się dziewczynki staram już oj bardzo długo bo parę latek;/ i nic i nawet sobie pomyślałam że przestanę tak myśleć zrezygnuję na jakiś czas z forum ale i to na nic się zdało:( dlatego wróciłam na forum znowu bo uwielbiam te pogaduchy :)

hej :) w takim razie mocne &&&&&&&&&&& za fasolke !! :)

halo halo
zeby bylo jasne! to on chce szybko drugie robic! ja nie! jak sobie poczatek ciazy przypomne, to ciarki po calym ciele... nie wyobrazam sobie przechodzic tego drugi raz majac w domu male dziecko! nie, nie, nie. Mysle, ze jemu tez sie zmieni perspektywa jak sie Zosia pojawi i zobaczy ile to zamieszania :) na razie taki hop do przodu jest, bo nie wie o czym mowi. Ja bym chciala ze dwa lata poczekac z tym rodzenstwem...

hehe moj tez chcial nawet 3 , albo lepiej i jakos teraz zamilkl :) a Nat naprawde jest grzeczny , jak byl malusi zero placzu bez powodu , marudzenia , zreszta do dzisiaj tak ma , ze placze jak cos go boli tylko
a maz i tak zmeczonyyy .... ciekawe co by bylo jakby sie trafil egzemplarz placzacy i niespiacy do tego hehe , wymieklby chlopina :rofl2:

Zobacz załącznik 495832

Asionku co za ulga!!!!!!!!!!! Dobrze, że poleciałaś do lekarza!!

ale slodka laleczka :))) wdzianko super !!

no dobrze , ze poszlam .. szkoda , ze nie wczesniej , ale skad czlowiek mial wiedziec , ze tak to sie skonczy :(

gdyby to ode mnie zalezalo rureczko...
mysle, ze 16 dni jeszcze na luzie... ale spoko - upalow nie ma, wszystko gotowe, za tydzien mama przyjedzie, to juz bede tylko lezec i pachniec. moge sobie tak lezec. tylko jeszcze bym sie chciala wyspac jakos przed - jak to zrobic? spac sie nie da ;/

oj polezalabym sobie ja teraz chetnie :)
tez mialam ambitny plan wyspac sie na zapas hehe , to spalam dwa razy mniej jak przed ciaza :/
a teraz jak moge spac na stojaco nawet to sie nie da ...
takze jak sie uda to korzystaj z tych ostatnich chwil spokoju i wolnosci :)))

Kuleżanki kureczka a ja kciałam sobie kupić mikrofalę do nowego lokum! Głównie, żeby szybko podgrzać jedzonko w naczyniu, w którym będę jeść, a nie ciągle brudzić garnki. Tera mnie z tropu zbiłyście!!!!!! Co robić co robić????

Co ja jeszcze miałam???

Kureczka muszem wrócić stronkę, bo skleroza u mnie już....

Kocurku
chłopczyki sobie poradzom....gorzej może być z mamami...jak sobie siebie przypomnę rok temu to wiem, że ciężki to czas i dlatego musim się przygotować na ostre wspieranie!!!!! Będziem wspierać naszych chłopców i nasze mamy!!!! Remiczek, Boryczek i Manieczek! I Made i Boogie!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&

Poczku 16 dni to w Twoim przypadku marzenie ściętej głowy! HAHA! To przepowiadam Ci ja! A przeżywam mocniej od Ciebie, bo ja Twoim etapie pełne gacie miałam! Już od kilku tygodni miałam wrażenie, że rodzę!!!! JEJU JEJU! Akurat TEN dzień chciałabym przeżyć jeszcze raz!!!!!!!! A jeszcze w dodatku była dziś u mnie kumpela w 12 tygodniu ciąży! Pierwsza się dowiedziałam o bejbiku (oprócz jej męża rzecz jasna!) - takem się wzruszyła, że aż mi się zachciało!!!!!! JEJU!!!!!!!! Tak pięknie wyglądała!!!!!!!! Wzruszona byłam jak nie wiem. Niebezpieczne te moje ciągoty!!!! I kumpela jeszcze mi powiedziała, że chciałaby taką spokojną i grzeczną córcię jak Martynka!!!!!!! No łzy po piczkę mam!!!!

Dziewczyny jaki znaczek na pralce jest od samego płukania? Tzn. wstawiłam miskę z jedną falą i tak się łudzę, że to właśnie płukanie jest....Mam też miskę z dwoma falami i nie mam pojęcia co to za licho....Dwa płukania??? :eek:

Ostatnia edycja:
Lilu kupuj mikrofale :) ja sie glupot gdzies pewnie naczytalam, teraz nic juz nie dalam rady rozsadnego znalezc przeciw tym urzadzeniom :)

A 16 dni to marzenie scietej glowy w ktora strone? Ze szybciej czy pozniej?
:)

Co do pralki to hm... U mnie jest napisane "dodatkowe plukanie" ale obstawialabym te miske z fala, a dwie fale to moze jakies bardziejsze plukanie? Wpisz w google model pralki i dopisz "instrukcja" i wszystko powinno sie wyjasnic.

Kulezanki to chyba rodzinnie dzis wieczor spedzaja, ze takie pustki.
ja od kilku godzin padam, oczy na zapalki a zasnac nie moge i czuje, ze bedzie noc jak poprzednia - masakryczne zmeczenie, z zasniecia nici, a to siku, a to skurcz lydki, a to poty oblesne, a to pic sie chce... Ale sobie mysle, ze i tak luz, bo tylko raz wstaje w nocy na siku a czytam, ze niektorzy po 5 :szok:

Jutro jak wstane chce tu miec slady grupowego picia celebryckiej!! Do roboty!

Dwie na celebrycka? A reszta co? :szok:

Kocurku noc beznadziejna. Do prawie drugiej przewracanie z boku na bok, o 6 toaleta i juz tylko krotkie drzemki. Jestem zdechla. I glodna. I marudna.

Koniec narzekania. Jest cudownie chlodno! Leze pod kocem! Pada deszcz! O tym marzylam dwa miesiace :-D

A jak u ciebie kocie? Jak Ola tej nocy? I czy Twoj zab, a raczej jego brak, juz sie we znaki nie daje?

Buzi dla Ewci :)

reklama
Do góry