reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hej :)

ide nadrabiac , ale najpierw dam znac , ze wszystko ok !!
maly dostal masc z antybiotykiem , bo jednak jest infekcja , ale powinno ladnie wszystko zejsc :)
takze dzieki za &&&&&&&&&&&& i prosze o jeszcze troszke hehe

pije kawke i ide nadrabiac co to sie dzialo wczoraj , bo meza mialam i brak czasu ...

doczytalam tylko zeby za Just &&&&&&&&&&&&&&& trzymac :))) wiec trzymam mocno !!

reklama
Zobacz załącznik 495832

PAMIĘTACIE????????????? ;-)

Asionku co za ulga!!!!!!!!!!! Dobrze, że poleciałaś do lekarza!!!

Boogie
jeju jeju jeju! Ten SŁODZIAK musi się dostać!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moniu wyspałaś się??? GRATULUJĘ I ZAZDRASZCZAM! U mnie dziś gorzej z tym :-p:-p Tak siem drapiem po głowie i zastanawiam czy aby wczoraj było lepiej??? Nie pamiętam już....:errr::eek:

Kocurku witaj witaj i mam nadzieję, że reszta koleżanek też się pojawi!

A i w ogóle Wioluś ja też tęsknię! BARDZO!

Poczku
melduj się! Każda chwila milczenia może oznaczać poród!

Rureczko pieruny w kuchni Ci szczelają????

boogie! kciuki trzymam! dawaj znac! i dzieki za zen!

asionku - super, ze wystarczy tylko masc i bedzie dobrze. uff!

lilu - ty sie bardziej moim porodem ekscytujesz niz ja :-D skurcze mam coraz czesciej ale one w ogole nie bola. to tak ma byc? w nocy mnie obudzily ale moze to bardziej zosia skaczaca po pecherzu mnie obudzila? :confused: poki co nic nie wskazuje na rychly porod, wiec mozesz oddychac spokojnie kochana :tak:

rureczko eee tam nie wydawaj pieniedzy na mikrofalowke - da sie zyc bez :-) tym bardziej, ze to niezdrowe te fale sa.

a mi wlasnie siostra zrobila najlepsze sniadanie na swiecie, lezymy w lozku i wlaczymy sobie jakis serial :-D deszcz leje, chmury czarne wisza wszedzie. jedyny plan na dzis: na 14:30 do pediatry sie zapoznac i popytac o to i tamto.

buziam wszystkie kulezanki!

Cześć Dziewczynki :)))

Wiola! Fajnie, ze wpadłaś, i że wysypka zdiagnozowana ;) Zdrówka Wam życzę :* i łącza ciągłego :-p

monia - gratuluję pięknej nocy!

rurecko - ojeju, ojeju.....tak sama z siebie wzięła i wybuchła? :szok: Ja kiedyś włożyłam masło, bo było twardawe....no i zobaczyłam, żywy ogień w sekundzie :eek:

Lilu - cudna Pomarańczka :zawstydzona/y: i te rajtuzy :-p:-)

Asionku - bardzo się cieszę, że to tylko stan zapalny :) Na pewno szybko sobie z tym poradzicie ;))

pocku - to jak? Panna czy Waga? :-p:-D)))

A teraz wiadomość z ostatniej chwili!!!!!
REMICZEK został przyjęty do żłobka i od poniedziałku nasz dzielny Marynarzyk wyrusza w rejs :-D

reklama
Do góry