reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

A nie chcesz zrealizować marzeń do końca... tych architekto-geometrycznych.....? :sorry2:

POCZKU ja jestem bardzo zawiedziona, że nie marudzisz :dry::-p

My zrezygnowaliśmy z przechowywania k. macierzystych z powodów finansowych, na dzień dobry 6 tys. kosztowało..

reklama
KUOTKU - sama architektura - wykluczone, mnie bardziej kręci dekorowanie niż suche wykresy i nanoszenie linii pod kątem prostym i wyliczonym....jestem zbyt chaotyczna i ciężko mi się dostosować do kanonu :zawstydzona/y:

A nie ma czegoś bardziej artystycznego? Kurczę, szkoda Twoich talentów trochę... oczywiście pedagogikę popieram całym sercem, będzie na nią zapotrzebowanie bardzo duże :)

made wydaje mi sie, ze czytalam, ze przechowuja, bo podejrzewaja, ze w ciagu kilku lat cos w tej sprawie ruszy. Z reszta to nami tez troche kierowalo, ze badania nad komorkami macierzystymi sa dosc mlode i nigdy nie wiadomo co z tym wymysla za pol roku, za rok...

KUOTKU - jest jeszcze pedagogika artystyczna i nad nią się bardzo zastanawiam, może bardziej wąska dziedzina, ale daje większe możliwości, bo i media i szkolnictwo......
Jedyne co studzi moje zapędy to mój wiek :sorry2: kto będzie chciał taką 40 bez doświadczenia???

POCZKU - właśnie, właśnie.....nadzieja w komórkach :))

reklama
KUOTKU - najwyżej Ty mnie zatrudnisz :-D)))) Na tej pedagogice artystycznej, to jest rysunek i malarstwo i rzeźba i fotografia i grafika.....no po prostu wszystko DLA MNIE! I jest WITRAŻ!!! I historia sztuki :sorry2: moje niespełnione marzenie :))

Do góry