reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
dziekuje za mile slowa :)

dolaczam do klubu marud :-(
orzed chwila byl mega placz , dalam camilia i polozylam znowu spac ...
biedaka cos niezle meczy , pewnie te zeby , bo obiadu zjesc tez nie chcial , cyca tez tylko w buzce trzyma , ale nie ciagnie ...
ehh do tego upal nieziemski , zyc sie odechciewa , maly mokry caly ja tez zreszta

maz pewnie nie worci po p^racy do domu , idzie cos zalatwiac takze do 24 sama , zyc nie umierac ogolnie

chyba jak wstanie pojde kolo nas do CH chociaz klima bedzie :-D

biedne te maluchy nasze

aha Kotek co do spania i rzuania sie po wyrze , to Nat i jak zeby nie ida caly czas tak ma :/ a jak ida to juz wogole kosmos sie robi :szok:

Kuotku hahaha:-D

ale co ja zobaczyłam właśnie:szok:
toż to na tę homeopatię wprowadzili receptę:szok::szok: a jeszcze rok temu kupowałam normalnie:eek:

Receptę :eek: na HOMEOPATIĘ :errr:

Rada Naczelnej Izby Lekarskiej uznała praktykowanie homeopatii przez lekarzy medycyny i lekarzy dentystów za błąd w sztuce lekarskiej, a przepisywanie przez nich preparatów homeopatycznych za nieetyczne i niegodne profesji medycznej

Wiem MADE :dry: I co? Doopa!
Na swe usprawiedliwienie mam, ze mi ją kupiono - znaczy G kupił.... bo niby miało pomóc, tak mu jakaś kuleżanka doradziła..

Łomatko łomatko..... Ufolek mnie wykończy :sorry2: - drapie, gryzie, włosy rwie, szczypie luudzie kochane....! I nosić się każe :sorry2:

ASIONKU nawet jeśli pomaga sama sugestia, albo telepatia to ja jestem za stosowaniem, ale żeby faktycznie POMAGAŁA! :-) Jeśli Nata uspokaja, to podawaj, to jest przecie sama woda :sorry2: nic nie zaszkodzi!

Zaprzeczam sobie, ale żeby to raz! :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ten się znowu zesrał.....nie wyczymam już! Jak nie urok to KOOPA :eek: Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry