reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

MONIA wiem... będąc w pracy, marzyłam w domu posiedzieć :dry: Ale nie TAK!!! :-D:-D

Cały dzień pisków... jestem już umysłowa DENTKA :confused2:

MADE jake na froncie....?

Mleko się dziecku skończyło, a ja nawet nie wiem, czy mam fotelik w swoim aucie, czy w aucie G..... idę zobaczyć

Ostatnia edycja:
reklama
KUOTU - no my znowu na panadolu :(( Nie da się inaczej...Zjadł przynajmniej i się uspokoił :sorry2: Już mu zaglądałam w pyszczek i zdaje się, że trójki się pchają hurtem :-( Tego się bałam......u Mańka było tak samo :/
Masz fotelik?

Nie zajrzałam, bo mega koopa :dry::dry::dry: Chyba mi się pieluchy też kończą, bo szukam po szufladach, Ufolek swoje porządki wprowadził wszędzie ...

A nie. to jednak ja przeniosłam część pieluch do łazienki :-p
GDZIE Ufolek najchętniej wali koopę??? W czystą pieluchę :eek: i do wanny :eek:
Wychodzę na tym jak Zabłocki, nawet tak tych chusteczek szkodując :-p

Fotelik jest w garażu. Kurde. A już prawie miałam wymówkę, żeby zamówić zakupy do domu :dry:

Przed jakami miało nie być pszecinkuff...nie? No chyba nie. Bosh JAKA siem robiem zacofana...........

Ostatnia edycja:
Nigdzie nie jadę!
Przecież Ola mi chwili w foteliku nie wysiedzi!
Kupiłam przez ALMA24, rano będzie mleczko i inne potrzebne małej produkty... trudno, kilka złotych więcej, ale ja nawet nie mam się jak umyć i wymejkapować, a taka niewylansowana do LIDLA przecież nie mogę :szok::baffled::-p

reklama
MADE zauważyłaś..? Zmonopolizowałyśmy WONTEK :huh:

Normalnie czuję się, jakby on tylko nasz był.... :rolleyes:

(Myślisz, że stosuję stosowna prowokację...? :eek:)
(Nie przeginam aby...?? :errr:)

Ostatnia edycja:
Do góry