reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Asionku! No takie żeście pikne som człowieki, że tylko paczeć, wzdychać, zazdrościć i w ramkę nad łóżko :-) PIRAT mnie zachwycił do imentu :-D))) Wycałować łobuza od made z całych tylko siłów :)))))))))

LILU - ja mam panele i nie żałuję.....jakoś tak cieplej na wejściu, a u Ciebie zanim wejdą na to czwarte piętro, to już zdążą się brudu pozbyć :-) Dawaj panele!

reklama
Łomatko...........................

Siku!!
Jeść!!
Piiiiić!!!!

A Ufolek niezmordowanie mnie morduje.... :baffled:

Ostatnia edycja:
Jestem z powrotem:tak:
Młode śpi i niech sobie śpi:-p

Asionku, podejrzewałam, ze to Ty, ale nie byłam pewna;-)

Lili, a mnie się właśnie wydaje, że na przedpokój kafelki:-p

witam resztę ekipy :))

Ja mam kafle, wielkie, szare i zimne, ale iskrzące (jak kiedyś zrobimy stosowne oświetlenie) :-p Ale tęsknię to ciepłych klepek i wykładzin...:sorry: zdecydowanie bardziej przytulne :tak:

Dyrektorka moja dała mi herbatę, chyba chce się kuleżankować:dry::baffled::baffled::baffled:
ale ona niefajna jest:sorry2: i co tera?????

Liluś a Ty byś wkleiła jakie zdjęcia albo odnośnik do tego dziurkacza co? Bo mnie sie bardzo idea podoba...
Namówiłam małża i też odkręcimy bok łóżeczka bo przy łóżku naszym jest to nie spadnie a może zamiast sie w nim wygłupiać to by zasypiała:sorry2::sorry2:
Do przedpokoju panele.

Kotek dzięki za przepisy:)) Ananas mnie do śledzia nie pasuje za cholere jednak.... no może się przemogę...
Biednaś ty.... UFOlek ciągle niezmordowany??

Asionek pięknieeee:))
Zapytałam koleżankę jak mi odpisze to dam ci znać na PeWu:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry