reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
dzięki:)
Ta pierwsza mi się podoba... On lubi byc na wsi i lubi wszystkie zwierzęta gospodarskie więc powinno mu się podobać... pogadam z mężem wieczorem:)

Dzięki:)

Monia, więcej nie dam rady nic poszukać, bo moje dziecię już marudzi, także póki co, to się wycofuję... ale jak pójdzie spać, to może jeszcze pogrzebię;-) a co do samej w sobie kolejki, to już powinien się ucieszyć:tak:

no nic, uciekam!
Do później!

Witam :))))))))))))

MONIU (bo to chyba Ty mnie pytałaś) sałatka śledziowa to po prostu odmoczone z soli matiasy pokrojone w paseczki, ananas z puszki pokrojony na kawałki wielkości tych śledzikowych, kukurydza, czerwona cebulka pokrojona w piórka, majonez i pietruszki troszkę plus pieprz :)
a brokułowa to brokuły ugotowane na półtwardo, ser favita pokrojony w kostki i wyciśnięty czosnek, wszystko wymieszane (posklejane) - idealne na grzanki z ciemnego pieczywa :))
Proporcje wedle gustu!

hej ;)

maly spi zaraz ide sie tez poloze , bo nocka nie za fajna byla :/
chyba zeby ... chyba :rofl2:

Odłożyłam Martynkę do łóżeczka i zasnęła w minutę...Oj nie wierzyłam w moją córcię! A do tego cichaczem wyszła nam prawa górna jedynka!!!!!! :-):-):-):-):-):-) Czyli 3 ząbki w krótkim czasie.
!

gratki zabkow i ladnego zasypiania !!
napisz mi kochana jak tego dokonalas ??

Mam info z rana od Wioli - ona i Iwcia mają anginę. :baffled: Obie w gorączce....

o kurcze :(((
zdrowka duzo zycze &&&&&&&&&&&&

Moje małe pobawiło się w wannie 40 minut, zjadł obiad, potuliliśmy się i teraz póki co cicho leży:tak: Może sam zaśnie:tak:
Ostatnio Mikoś jak wyczuje grudkę jakąkolwiek w zupie to wypluwa:eek:
w sumie to w czymkolwiek, jak tylko poczuje, że musi pogryźć, to nie będzie jadł... dziś Mu zupkę potraktowałam blenderem i ładnie zjadł... nie wiem co jest grane... może dziąsełka Go bolą i nie będzie gryzł i to stąd... bo tak ładnie kawałeczki już wcinał od skończonego 7 msca, a teraz co by było jak nie zęby?

Proszę mnie uchylić rąbka tajemnicy i napisać któż to jest J.J:-p

JJ to ja :)))
ja bym na zabki stawiala , Nat tez tak ma niekiedy jak go boli :(

co do iwtraka to spokojnie , moj caly czas siedzi pod wiatrakiem od kilku miesiecy juz i jest ok :) pytalam sie pediatry tez mowila , ze nie ma obaw :)

LILU - no chyba zęby, bo wpycha paluty wszystkie te u rąk i jeszcze tymi od nóg dopycha :eek: i w ogóle się tak częsie, tak jak na złość głowom wyma****e na wszystkie boki :eek: i wpycha se paluta do ucha i siem za nie ciongnie :eek:

u nas to samo ... chyba dolne dwojki tym razem :baffled:

A z innej beczki - nie znacie kogoś kto by chciał pojechać do Niemiec do opieki nad 2 letnim chłopczykiem?? moja przyjaciółka szuka - znam ją od dawna i ręczę że porządny człowiek.

napisz jak mozesz wieej na PW :)
mam zanjoma bardzo dobra ona od lat w Szwajcarii pracuje , miala tam 4ke dzieci , ale cos mowila , ze bedzie szukac nowego zajecie , bo rodzinka u ktorej jest troche fiksuje :/
aha to nie jest mloda dzierlatka , kobieta ma ponad 50 lat ;) ale jest rewelka !! mowi po niemiecku , mega ciepla i z jajem :))

witam reszte klanu :)

oki lece moze troche pospie ? :)))

upalu ciag dalszy wymiekam :wściekła/y:

reklama
Do góry