reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

O dzieci to ja się nieustannie martwię, a o mojego syna to już dokładnie połowę mego życia się zamartwiam :sorry2:
Pa Ewciu! Kolorowych!

Papa MADE!

Papapa AJAS!

:***

reklama
Hej!

Niby nadrobilam ale nic nie pamietam. Mignelo mi tylko, ze wiola i iwonka chore, i zeewci udalo sie kupic kalosze :)
my zdychamy. 37 w ciagu dnia. Teraz 26. Nie ma czym oddychac. Bylysmy dzis z siostra na basenie - cos strasznego. Kazdy basen pelen na maksa, woda ciepla, z daleka wszystko wygladalo jak pole bitwy. Lekka ulga byla.. Kupilysmy tez dodatkowe polki do dwoch szaf i przydzwigalysmy do domu, masa prania zrobiona, lampy powieszone... Ehh jutro ciag dalszy wicia gniazda :)

Przepraszam, ze tylko tak o sobie ale nie mam sily rejestrowac informacji...

Witam, zaraz i kawka będzie :))

Poczku
, a dzisiaj widziałam w wiadomościach jak w chinach 10000 osób wlazło do basenu z kółkami:szok::sorry2::laugh2: wyglądali jak sardynki w puszce:laugh2:

Kuotku, a to jak każda mama o swoje dziecię:tak: tzn. jak każda powinna:tak:

nosz jasna cholera!
Tak będzie bronić się Waśniewska - Media - WP.PL

akurat jeszcze się łapie na depresję poporodową, to trzeba wykorzystać:wściekła/y:
a zwalanie winy na trudne dzieciństwo:wściekła/y::wściekła/y: to czyli co który Polak też by się tak bronił w czymkolwiek?

Ostatnia edycja:
Dobry:-):-):-):-):-)
niewyspana co prawda ale kawę mam:-) i czekoladę do kawy!!!

Kotek każda mama tak ma:sorry2: i to siem chyba nie zmieni niezależnie od wieku dziecka:) Ale to lepiej niż gdybyś się wcale nie martwiła.... chociaż za bardzo to tez nie dobrze....
ehhh ciężkie jest życie mamy...

Ewcia gratuluje wygranej aukcji:)))
I niestety przypomniałas mi ze my też nie mamy kaloszy:(((((

Pok fajnie że masz siostrę u siebie:) Przynajmniej pomoże wam sie urządzić:)

Nie wiem co jeszcze chciałam...

Miłego dnia:))

Ewcik późno poszłam spać bo mąż i bo allegro... i tak nic nei znalazłam:(( dziś najpóźniej musze kupić żeby w sobotę im zawieźć....
I młoda coś spać nei mogła....

Moniu, ojjj... bidulko...
zaraz pomożemy:tak: a do ilu chcesz się zmieścić? I ile to dziecko ma, bo nie pamiętam czy pisałaś?

Ewcik tyle że ja nie znam tego dziecka:dry::dry: ostatnio mu kupiłam warsztat z narzędziami i podobno bardzo mu się podobał...
Jego goopi rodzice lubią zabawki grająco-śpiewająco-świecące.... takie ogłupiające, co nimi dziecko się samo zajmie (nie żebym jakoś strasznie przeciwko była - kilka takich można miec ale on ma prawie wszystkie takie)... A ja chciałabym mu kupic coś z rzeczy do majsterkowania... tak żeby sam coś zrobił, złożył, zbudował i sie tym bawił... Albo zestaw narzędzi (ale to ostateczność)... I żeby jeszcze niezbyt dużo kosztowało...

A z innej beczki - nie znacie kogoś kto by chciał pojechać do Niemiec do opieki nad 2 letnim chłopczykiem?? moja przyjaciółka szuka - znam ją od dawna i ręczę że porządny człowiek.

reklama
Moniu, nie znam nikogo takiego:no:
hm... ostatnio widziałam jakąś stronę z różnymi narzędziami itp. ale nie mogę jej znaleźć... a ile to dziecko ma?

Do góry