Asionek31
Fanka BB :)
hej 
nocka nawet , nawet pobudka po 7 i teraz lazikuje ledwo przytomny hehe jak nie dospi do 8 jest nie do zycia pozniej
od jutra ma byc troche chlodniej uffff
u nas zycie toczy sie jak codzien hehe
ludzie przyzwyczajeni do takich upalow sa , a ja teraz to kurcze narzekam , a sie zastanawiam jak ja w zeszlym roku w ciazy bylam i ciagle lazilam po miescie , bo oprowadzalam rodzinke
jakies nadludzkie sily musialam miec hehe
tez wlasnie czekam nic na sile zacznie sam zasypiac w koncu
mam nadzieje hehe
co do agresji u dzieci to racja tez nie wiem skad sie bierze ?
czasami na placu zabaw maluchy w wieku Nata juz sie z lapkami rzucaja ...
mi sie wydaje , ze to wina rodzicow niestety
no i z tego co widze dzieci co maja starsze rodzenstwo bardziej sa asertywne , maja na kim trenowac hehe
ooooo pâczki
)))
jakos daje rade , chociaz ciezko jest troche juz czlowiek zmeczony tym jest
kurcze ja sie to ogarnac nie moge z rana hehe
zreszta Nat ma drzemke taka do 2h wiec i tak nie wyjde wtedy
a caly dzien w domu siedziec sie nie da , bo palma bije mojemu zuczkowi hehe
Kotek jak na marsie ?
skubaniec wlazi mi na lawe !! a jest dosc wysoka ... i wspina sie ciagle po mnie wbijajac swoje zabki hehe
nocka nawet , nawet pobudka po 7 i teraz lazikuje ledwo przytomny hehe jak nie dospi do 8 jest nie do zycia pozniej
od jutra ma byc troche chlodniej uffff
Jejku Asionku! Wspolczuje temperatur. Nas dzis bylo w cieniu 35 i miasto opustoszalo. Normalnie latem jak jest cieplo tlumy ludzi nad jezioeem, kolejki do lodziarni a dzis pustawo. Chyba sie wszyscy dostosowali do zalecen medilnych, zeby w domu siedziec.
Ponad 40 nie umiem sobie nawet wyobrazic...
u nas zycie toczy sie jak codzien hehe
ludzie przyzwyczajeni do takich upalow sa , a ja teraz to kurcze narzekam , a sie zastanawiam jak ja w zeszlym roku w ciazy bylam i ciagle lazilam po miescie , bo oprowadzalam rodzinke

Asionek, Made, tak, tak fajny, ale czasami idzie się wykończyć z taką "Zosią samosią"
Asionku, zobaczysz, że przyjdzie pora, ze sam zaśnie bez mamynam to zajęło dobre ponad pół roku, a mimo to czasami jeszcze w dzień jak idzie spać, to musimy się potulić i tak zasypia;-)
kurcze a ja, może to teraz mało wychowawczo zabrzmi
ale ostatnio zauważyłam, ze jak Mikołajowi jakieś dziecko w czymś przeszkodzi, to po chwili jak Mu się nie uda, żeby dalej to co robił, robić zabiera się i idzie... czasami jak dzieciaki biją itp to On właśnie nie... a czasami nawet bym chciała...wiem, wiem, mało wychowawcze
a On np. jak czegoś nie chce np. aby jakieś dziecko nie chodziło po schodkach do ślizgawki, to odrzuca rączki innych dzieci i zaczyna krzyczeć
wiem, że może i powinnam się cieszyć z tego, ale wczoraj jak byliśmy na placu zabaw i zobaczyłam jak roczne dziecko
do mojego Małego z rękoma
to byłam w szoku i szkoda mi się zrobiło mojego Kurczaczka... później to jeszcze szarpnął Go za uszko
ale Mały odwrócił się napięcie i poszedł na huśtawkę
w sumie to cieszę się, że nie ma tyle w sobie agresji, co tamten roczny chłopiec, ale czasami jednak mógłby oddać
a w ogóle to się zastanawiam skąd u dzieci tyle agresji (przykład rocznego chłopca)![]()
tez wlasnie czekam nic na sile zacznie sam zasypiac w koncu
co do agresji u dzieci to racja tez nie wiem skad sie bierze ?
czasami na placu zabaw maluchy w wieku Nata juz sie z lapkami rzucaja ...
mi sie wydaje , ze to wina rodzicow niestety
no i z tego co widze dzieci co maja starsze rodzenstwo bardziej sa asertywne , maja na kim trenowac hehe
Celebrycka z pączkami!!!!
Asionek matko kochana jak Ty wytrzymujesz te temperatury??? Współczuję((
ooooo pâczki
jakos daje rade , chociaz ciezko jest troche juz czlowiek zmeczony tym jest
Witamy się i my) Zuu spała od 20.00 do 7.00:-):-):-)
Asionku jeju jeju u nas wczoraj też gorąco było i wcale nie miałam ochoty z domu wychodzić, spacer z rana puki jeszcze nie było takiego żaruwspółczuję ogromnie!
kurcze ja sie to ogarnac nie moge z rana hehe
zreszta Nat ma drzemke taka do 2h wiec i tak nie wyjde wtedy
a caly dzien w domu siedziec sie nie da , bo palma bije mojemu zuczkowi hehe
Kotek jak na marsie ?
skubaniec wlazi mi na lawe !! a jest dosc wysoka ... i wspina sie ciagle po mnie wbijajac swoje zabki hehe