reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hej :)

nocka nawet , nawet pobudka po 7 i teraz lazikuje ledwo przytomny hehe jak nie dospi do 8 jest nie do zycia pozniej

od jutra ma byc troche chlodniej uffff

Jejku Asionku! Wspolczuje temperatur. Nas dzis bylo w cieniu 35 i miasto opustoszalo. Normalnie latem jak jest cieplo tlumy ludzi nad jezioeem, kolejki do lodziarni a dzis pustawo. Chyba sie wszyscy dostosowali do zalecen medilnych, zeby w domu siedziec.
Ponad 40 nie umiem sobie nawet wyobrazic...

u nas zycie toczy sie jak codzien hehe
ludzie przyzwyczajeni do takich upalow sa , a ja teraz to kurcze narzekam , a sie zastanawiam jak ja w zeszlym roku w ciazy bylam i ciagle lazilam po miescie , bo oprowadzalam rodzinke :szok: jakies nadludzkie sily musialam miec hehe

Asionek, Made, tak, tak fajny, ale czasami idzie się wykończyć z taką "Zosią samosią":sorry2:

Asionku, zobaczysz, że przyjdzie pora, ze sam zaśnie bez mamy:tak: nam to zajęło dobre ponad pół roku, a mimo to czasami jeszcze w dzień jak idzie spać, to musimy się potulić i tak zasypia;-)

kurcze a ja, może to teraz mało wychowawczo zabrzmi:-p
ale ostatnio zauważyłam, ze jak Mikołajowi jakieś dziecko w czymś przeszkodzi, to po chwili jak Mu się nie uda, żeby dalej to co robił, robić zabiera się i idzie... czasami jak dzieciaki biją itp to On właśnie nie... a czasami nawet bym chciała...:sorry2::zawstydzona/y: wiem, wiem, mało wychowawcze:zawstydzona/y: a On np. jak czegoś nie chce np. aby jakieś dziecko nie chodziło po schodkach do ślizgawki, to odrzuca rączki innych dzieci i zaczyna krzyczeć:sorry2: wiem, że może i powinnam się cieszyć z tego, ale wczoraj jak byliśmy na placu zabaw i zobaczyłam jak roczne dziecko:szok: do mojego Małego z rękoma:szok: to byłam w szoku i szkoda mi się zrobiło mojego Kurczaczka... później to jeszcze szarpnął Go za uszko:szok::baffled: ale Mały odwrócił się napięcie i poszedł na huśtawkę:-p
w sumie to cieszę się, że nie ma tyle w sobie agresji, co tamten roczny chłopiec, ale czasami jednak mógłby oddać:zawstydzona/y:
a w ogóle to się zastanawiam skąd u dzieci tyle agresji (przykład rocznego chłopca):baffled:

tez wlasnie czekam nic na sile zacznie sam zasypiac w koncu :) mam nadzieje hehe

co do agresji u dzieci to racja tez nie wiem skad sie bierze ?
czasami na placu zabaw maluchy w wieku Nata juz sie z lapkami rzucaja ...
mi sie wydaje , ze to wina rodzicow niestety
no i z tego co widze dzieci co maja starsze rodzenstwo bardziej sa asertywne , maja na kim trenowac hehe

Celebrycka z pączkami!!!!

Asionek matko kochana jak Ty wytrzymujesz te temperatury??? Współczuję:(((

ooooo pâczki :))))
jakos daje rade , chociaz ciezko jest troche juz czlowiek zmeczony tym jest

Witamy się i my :)) Zuu spała od 20.00 do 7.00:-):-):-)

Asionku jeju jeju u nas wczoraj też gorąco było i wcale nie miałam ochoty z domu wychodzić, spacer z rana puki jeszcze nie było takiego żaru :szok: współczuję ogromnie!

kurcze ja sie to ogarnac nie moge z rana hehe
zreszta Nat ma drzemke taka do 2h wiec i tak nie wyjde wtedy
a caly dzien w domu siedziec sie nie da , bo palma bije mojemu zuczkowi hehe

Kotek jak na marsie ? :)

skubaniec wlazi mi na lawe !! a jest dosc wysoka ... i wspina sie ciagle po mnie wbijajac swoje zabki hehe

reklama
Na Marsie laser o potężnej mocy wypalił dziurkę w kamyczku :) Cudownie... :)))

A w ogóle to neta nie mam od wieczora... :/ Tylko łapię linsysa w jednym kącie domu grr

Hej :)))

Kawy nie mam, ale już słyszę jak bąbelki osiągają cudowne 100 stopni :-p Zaraz będę zalewać :-) Dam im pinć minut żeby mi cennych ziarenek nie przepaliły :zawstydzona/y:

Monia, nie wiem...
dla mnie ten dzieciaczek był agresywny i to bardzo...
ale to już nie chodzi o to, ze do Mikołaja...
jak podchodził gdzieś do innych dzieci to tak samo bez niczego zaczął bić:baffled: z drugiej strony chyba jednak dobrze, ze mój Maluch taki nie jest :)) wtedy to dopiero miałabym z Nim problem:tak:

Asionku
, no, chyba jednak wona rodziców...

Kuocie,
łap neta, łap:-p;-)

A gdzie reszta ekipy? Wiola, Made, Rureczko- a nie! Rureczka się pokazała:-) Ajas, Poczku, Lili i o kim zapomniałam ?

My po spacerze:zawstydzona/y: Jej jaki ukrop, później chyba dopiero koło 19 znów wyjdziemy, idę zrobić kawkę:tak: i Monia witaj w klubie też będzie z pączusiem;-)

Dzień dobry! :rofl2:

Proszę CELEBRYCKĄ razy dwa, ale tylko dla smaku :tak::-D i do towarzystwa :-D

aha i wstyd mi za samą siebie, wstyd, mea culpa, mea culpa, mea culpa POCZKU :-p

WSZYSTKIEGO CO PRZYNOSI UŚMIECH KAŻDEGO DNIA, SIŁY I CIERPLIWOŚCI, ALE TEŻ ODROBINY CZASU DLA SAMEJ SIEBIE I BALANSU PSYCHICZNEGO :* :rofl2: Bardzo spóźnione, ale z samej głębi serca :zawstydzona/y:

najpierw kawa!

DSCF6812.jpgDSCF6813.jpgDSCF6814.jpg

ooo, wiedziałam, ze kogoś pominęłam:zawstydzona/y: wybacz Just:sorry2: aaa i jeszcze Jos:tak:

Remiś i z tyłu super wygląda, ale pokazałabyś też buziaka;-)

sąsiadka chce abym śmignęła z nią i naszymi maluchami do nas na jeziorko około 15-16...
bez przesady, toż to będzie sam środek piekła dla mnie,a co dopiero dla dziecia:baffled:

Koleżanki wybaczą, ale Ufolek zasnął, a wyposzczony intelektualnie kocur dorwał parę artykułów i siem zagłowił naukowo i językowo :blink:

Ooooooo REMI :)))))))))))) Cudowny chłopczyk :* :* :*

Celebrycka z BOOGIE zawsze i wszędzie, nawet tak, jak niegdyś na klapie klozetowej :rofl2:

MADE & EWCIA witajcie !!! :-)

Idę nastawić czajnik...

reklama
Do góry