reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Wróciłam :eek: ale mnie wziął w obroty :zawstydzona/y: aż mnie coś szczyka teraz w pachwinie od tych akrobacji :-D
EWCIA wróciła? Wiadomo już coś?

Idę zrobić kawę :))) Jak wrócę to ma być jak zawsze......gwarno i wesoło :-p

yyy :eek: nie tak się umawiałyśmy......nie tak :eek: i z kim ja teraz tę kawę wypiję, hę?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki:)
Komisyjne wyrzucenie niegrzecznego kisielu, czy przetańczone "koko" i rosół uratowały sytuację:)) POtem jeszcze tylko godzina na oknie w sypialni (o mało nie padłam ze śmiechu jak gdzieś kosili a ona nie widziała gdzie i brałą moją głowę w rączki i pchała w okno najdalej jak mogła, a jak nie chciałam to jeszcze zostałam okrzyczana:))
I potem pomachałyśmy wszystkiemu co mi przyszło do głowy (że wszystko idzie spać) i po następnych 30 min zasnęła:))
Ja wieki całe kisielu nie jadłam i zapomniałam że cholerstwo tak trzyma ciepło...

MADE ale co doktorek powiedział??

RURKA ja mam te antykolkowe TT ale używałyśmy tylko ze 3-4 miesiące, ładnie latają z łóżeczka na podłogę:))

WIOLA dziś chyba jakiś taki dzień bo moja też marudna jak nei wiem co... pogada moze...
podziwiam że zgodziłaś się na dzieci insze na wakacje:))

moniu - kazał mi spodnie zdjąć :szok: kurde.....zaskoczył mnie, nie zakładałam, że będzie aż tak goło i wesoło :-) mogłam inne majtasy włożyć :))) Tak je sobie zsunęłam do kolan, a on mi każe całkiem :zawstydzona/y: kurczę, a ja sobie romana wyhodowałam......cholera, no! Zdjęłam, położyłam się na tej leżance i tam mnie zaczął gimnastykować:sorry: później się przeszłam jak po wybiegu....i doktorek bardzo zadowolony :-D))) Powiedział, że z wielkom gracjom :eek: ja się pytam, ale co??? Chodzenie? :-D:-D:-D))) No i napisał L4 do 20.09 :)) i kazał ćwiczenie wykonywać i jednom kulę odstawiać powoli ;)

KUOTU :szok: czekoladę??? ZGOOPŁAŚ?

Cud nad wisłą!!! Spałyśmy obie 2 godzinki malutkie. Tzn Zuu więcej, bo ja później zasnęłam, ale oko przymknęłam i była gitarka:-D:-D:-D:-D:-D

KOUT?????? Czekolada????
To teraz na czekoladę siem mamy przerzucić??????

Muszem do dentystki na 16... przypomniało mi się że to dziś.... Q....... i po co mi się przypominało????

reklama
RURKA gratuluję:))
Moje śpi już 1,5 godz... jakbym wiedziała to też bym się położyła... chociaż nie... głodna bym była wtedy i brudna i dom brudny (a mama będzie pilnować Wiki - dobrze że posprzątałam)...
Kurcze niemobilme dziecko to jednak fajna sprawa.. można zostawić z zabawkami i coś zrobić...

Do góry