reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Wróciłam :eek: ale mnie wziął w obroty :zawstydzona/y: aż mnie coś szczyka teraz w pachwinie od tych akrobacji :-D
EWCIA wróciła? Wiadomo już coś?

Idę zrobić kawę :))) Jak wrócę to ma być jak zawsze......gwarno i wesoło :-p

yyy :eek: nie tak się umawiałyśmy......nie tak :eek: i z kim ja teraz tę kawę wypiję, hę?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki:)
Komisyjne wyrzucenie niegrzecznego kisielu, czy przetańczone "koko" i rosół uratowały sytuację:)) POtem jeszcze tylko godzina na oknie w sypialni (o mało nie padłam ze śmiechu jak gdzieś kosili a ona nie widziała gdzie i brałą moją głowę w rączki i pchała w okno najdalej jak mogła, a jak nie chciałam to jeszcze zostałam okrzyczana:))
I potem pomachałyśmy wszystkiemu co mi przyszło do głowy (że wszystko idzie spać) i po następnych 30 min zasnęła:))
Ja wieki całe kisielu nie jadłam i zapomniałam że cholerstwo tak trzyma ciepło...

MADE ale co doktorek powiedział??

RURKA ja mam te antykolkowe TT ale używałyśmy tylko ze 3-4 miesiące, ładnie latają z łóżeczka na podłogę:))

WIOLA dziś chyba jakiś taki dzień bo moja też marudna jak nei wiem co... pogada moze...
podziwiam że zgodziłaś się na dzieci insze na wakacje:))

moniu - kazał mi spodnie zdjąć :szok: kurde.....zaskoczył mnie, nie zakładałam, że będzie aż tak goło i wesoło :-) mogłam inne majtasy włożyć :))) Tak je sobie zsunęłam do kolan, a on mi każe całkiem :zawstydzona/y: kurczę, a ja sobie romana wyhodowałam......cholera, no! Zdjęłam, położyłam się na tej leżance i tam mnie zaczął gimnastykować:sorry: później się przeszłam jak po wybiegu....i doktorek bardzo zadowolony :-D))) Powiedział, że z wielkom gracjom :eek: ja się pytam, ale co??? Chodzenie? :-D:-D:-D))) No i napisał L4 do 20.09 :)) i kazał ćwiczenie wykonywać i jednom kulę odstawiać powoli ;)

KUOTU :szok: czekoladę??? ZGOOPŁAŚ?

Cud nad wisłą!!! Spałyśmy obie 2 godzinki malutkie. Tzn Zuu więcej, bo ja później zasnęłam, ale oko przymknęłam i była gitarka:-D:-D:-D:-D:-D

KOUT?????? Czekolada????
To teraz na czekoladę siem mamy przerzucić??????

Muszem do dentystki na 16... przypomniało mi się że to dziś.... Q....... i po co mi się przypominało????

reklama
RURKA gratuluję:))
Moje śpi już 1,5 godz... jakbym wiedziała to też bym się położyła... chociaż nie... głodna bym była wtedy i brudna i dom brudny (a mama będzie pilnować Wiki - dobrze że posprzątałam)...
Kurcze niemobilme dziecko to jednak fajna sprawa.. można zostawić z zabawkami i coś zrobić...

Do góry