reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil a teraz jaka?

ja mam TT 260 i dwie 150, raczej miałam po poszły do kosza! MAMbaby tez w koszu. |Zostałam z jedna butelka... w sumie 2 bo jeszcze lovi ale Zuu jej nie znosi!

Ja mam te same butelki TT od narodzenia Oli i sprawują się nienagannie :-p Plus do tego smoczki 0+ do mleka, soku i herbatki oraz z krzyżykiem do kleików i kaszek, a jeden smoczek sama udoskonaliłam i jest do mleczka z odrobiną kaszki :) W smoczkach przebijałaś wentylki Rureczko?

O buteleczki LOVI były dla Maciusia najlepsze! Jeju jak to każde dziecko co innego lubi....

Uciekam powolutku! PAPA!

Ostatnia edycja:
Kotku w antykolkowych sa takie rureczki, inaczej niz w zwykłych... teraz jest promocja butelka zwykła 150 plus niekapek za 25 zł, to moze kupie...

Zasypiam na stojąco :eek: jak to tak....
Ufolek pospał, że hoho - całe 20 minut!
Poprane, poprane, poprane... ale nie zamierzam tego prasować :dry:
Jeszcze może popiorę :-p

reklama
Do góry