reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
ku.........................
zrobiłam kisiel. Inawet pyszny i nie dodmuchałam do końca i dziecko się poparzyło... nie brdzo ale płakała a teraz nie chce jesc .... i jeszcze bardziej marudzi:((( co za dzień jakiś....

WIOA współczuję:((

Monia, cholercia... oby Wikusi powrócił apetyt:tak:

Wiolka, podziwiam:sorry: nie wiem czy będąc na Twoim miejscu bym się zgodziła brać kogokolwiek na wakacje, a do tego jeszcze 2:sorry:

Oki, wsio porobione, ja już prawie przyszykowana...i coś stres mnie zaczyna zżerać:eek: jak nigdy...:eek:

póki co się żegnam :)

MADE na Marsa coś czasu brak, ale odbiję sobie już niedługo! :-p WSZYSTKO i z NAWIĄZKĄ!! Na razie tylko nasłu****ę... :-) Miłego u doktorka, to co, o silikonach dzisiaj będzie zapewne?? :-D

MONI qwa! QWA!! GOOPI KISIEL!! :dry::eek::errr:

WIOLU aha.. a te dzieci to podrzutki takie, cobyś Ty się nimi zajmowała, czy ze stosowną opieką przyjechały???

dziewczyny nie jest tak zle...ja uchodze za wymagajaca:pi dzieciaki bardzo grzeczne sa , no moze poza moim Franiem ktory dzis mamie daje popalic.

Kocie same sa bez rodzicow,narazie im sie podoba(ciekawe jak dlugo:p), wczoraj o 13 przyjechali

Wioluś Ty jesteś wspaniała - jeszcze mówisz, że te dzieci Cię na duchu podnoszą! Jesteś SUPER MAMĄ!!!!!!

Moniu oj przykro mi z powodu tego, co się stało - ale to minie - ja też czasem coś zjem zbyt gorącego i potem dziwne wrażenie jest - ale będzie dobrze! Oj jak to trzeba jednak uważać :-(

reklama
Do góry