reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

No Poczku dresik rewelacja! Ja tylko przy takich leżących maluchach nie lubiłam kapturów - bo jak dziecko leżące to nie zawsze jest to wygodne. Ale taki dresik to każde bobo powinno mieć w szafie!

kurcze.. nie pomyslalam o tym kapturze! dzieki! sluszna uwaga!
wczoraj w nocy ogarnela mnie panika, ze nie mam pojecia jakie wziac ubranka na wyjscie ze szpitala. Jak bedzie taki upal to spoko ale jak bedzie takie np 20 stipni i wiatr to w co sie takiego tyci czlowieka ubiera? :szok::szok::szok::szok:

POKU imponujący wytrysk ma ta genewska fontanna...:eek:

wiedzialam, ze ktoras to powie! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wielki genewski wytrysk :tak::zawstydzona/y:

made
milych, niemeczacych gosciow! :)

m z siostra beda zaraz skladac komode a ja sie zabiore za ziemniaczane i lososia.

dzieki kochane za wsparcie! czlowiek zna teorie i wie, ze koncowka ciezka ale teoria i praktyka... ja nie mam naprawde nic przeciwko, zeby za dwa tygodnie przec i sie pocic... nic absolutnie, byle Zosia juz miala pluca JAK czeba, mozg caly i zdrowa ilosc tluszczyku.
jeszcze sie zalamalam dodatkowo - sprawdzilam prognoze pogody na ten tydzien i ma byc non sop 31 stopni. to jakis kurka zart...

reklama
my tez mielim gości, poszliśmy z nimi do lasu na spacerek, Zuu grzeczna całą drogę podziwiała, zjadła pospała... aż miło wyjść :) a w środę jedziemy na cały dzień na wieś!

Strona numer CZY CZY CZY się zaraz końCZY :-)
CZEBA za to wypić CZELEBRYCKOM :cool2: Albo nawet CZY! :-D

three_cups_of_coffee_mousepad-p144309430527087212envq7_400.jpg

Fajna mondrość pod myszkę :-) Macie myszkę...? :eek: Bo ja nie...

Ostatnia edycja:
POCZKU ja jestem fanką ubierania człowieczków w kombinezoniki zimowe i letnie - teraz też Ufola śmiga (w wózku hehe) o w takim lekkim, bawełnianym z coccodrillo i wcale nie jest jej za gorąco. Oczywiście pod spodem ma tylko bodziaka :) Tylko kolor inny u nas ;)))
images

Louisiana...:cool2:

U nas też wykwintnie - parówy w cieście francuskim :-D A na deser brzoskwinie :-) Bez jaj! :-p
I nie uwierzycie, ale mamy pleśniaka :sorry: hahaha

Te parówy oczywiście tylko Kamil i G jedli :)

Ostatnia edycja:
W piekarniku :cool2:

Gdzie jesteście??? Halo? Czy? czy raz? :eek:
Szanowny mi właśnie zarzucił złośliwość, przykład podał tak absurdalny, że siem absolutnie nie zgodziłam :hmm: Stwierdził, że skoro tak, to jeszcze gorzej.......bo jak to mówiom żmije majom jad we krwi :eek:
Czy ja siem już nie kontroluje z własnom złośliwościom?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry