reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
moniu
ogladanie z daleka to niestety nie to samo co z bliska ale i tak robilo wrazenie. Niestety widzielismy tylko pierwsza z czterech czesci, bo mi sie slabo zrobilo i oddech ciezko bylo zlapac i niewygodnie. Siostrze sie podobalo bardzo ale pewnie zaluje, ze nie widziala z bliska i w calosci... najfajniejszy jest zawsze final - w fajerwerkach wlaczaja genewska fontanne - o .
ja sie czuje juz duzo lepiej niz przedwczoraj, dzieki!

kotku
z boku byl z boku! na pewno nie z poku - chyba bym zauwazyla ;/
skad ta Ufolka ma tyle sily, zeby of takiej godizny nie spaci byc w pelni wladz umyslowych? swoja droga hm moze po mamie?

ewciu
nie wiem co to za bol dziwologa ale mam wrazenie, ze mnie duzi. doczytalam, ze to moze byc ze zgaga i refluksem zwiazane. jeszcze tylko 5 tygodni....

chcialam wam pokazac co wczoraj emek kupil Zosi w hm ale znalazlam tylko dresik. oprocz tego jeszcze fantastyczne body z krowa w okularach :) moze potem cykne fotke.

Product Detail | H&M CH

ooo i znow mnie scisnelo w plecach i musze sie po prostu polozyc.
wyeliminowalam juz wszystko, co moze zgage powodowac = cole. czekolade, cebule, tluste, smazone... (ale dzis placko ziemniaczanych z losiem nie odpuszcze). moze kurcze to jeszcze woda gazowana zle robi? szit...

Mnie siem jakaś kosmitka ciągle tylko czepia....

LILU że kto uśmiechnięty paniom domu??????? JAAAAA????? Jam jak chmura gradowa od rana po domu krążąca.....:dry::dry: Uśmiech to TUTAJ hehe

Kotku to zupełnie tak jak ja! :-p:-p;-)

Ewciu muszem siem dziś pilnować, bo oko teściowej PACZY!!!!!!!!!! :szok::-D

A Made po wczorajszym sado macho nie ma sił na BB :cool2::cool2: Niech odpoczywa jej rączka i niech wraca do nas z nowymi siłami!!!!

A Wiola jakie ciacho dziś oferuje???

Poczku to normalne, że teraz będziesz się czuła już coraz mniej komfortowo.....oj byle jeszcze troszkę wytrzymać! Zobaczysz jaka to wspaniała ulga jak dzidzia wyskoczy!

Ten dres jest całkowicie w stylu kuota!!!!!! :szok:
POKU aaa no to JAK z boku był to spoku :-p Ni mam pojęcia co to cię tak dusi, podejrzewam, że to po prostu początek końca ciąży się tak zapowiada, oby tych dziwnych końcowych dolegliwości było jednak jak najmniej :eek:

MADE niech odpoczywa...yyyy "rączka" ???? Ale czemu właściwie.... RĄCZKA :eek::szok::confused::-p

No Poczku dresik rewelacja! Ja tylko przy takich leżących maluchach nie lubiłam kapturów - bo jak dziecko leżące to nie zawsze jest to wygodne. Ale taki dresik to każde bobo powinno mieć w szafie!

Kuocie, wysyłaj:-p z Mikim daję radę, to i z dwójką tez dam:rofl2: ooo i wtedy będę miała dopiero wesoło:-D
o proszę! Kuleżanka z parówy i jaj, to już na wytryski przeszła:laugh2:

Poczku, chyba Kuotek ma rację, że to ta końcówka taka męcząca...
a dresik śliczny:tak: ojjj tam! jakie 5 tygodni:-D
Za 2 tygodnie masz już ode mnie pozwolenie i możesz już iść na porodówkę:-p

Lili, yyy, to teściowej zakryj oczy:-D

Mikoś od 30 minut śpiocha:tak: a pogoda typowo jesienna:crazy:

reklama
LILI ufffff.... bo ja już kombinowała jak koń pod górkę, że to może od parówy...............................:eek::-D:-D:-D

EWCIA ale przecie to nie ja, to POCZEK taki mega wytrysk pokazał...:zawstydzona/y:

O MATKO ŻEBY TYLKO TEŚCIOWA SIĘ DO WĄTKU NIE DOBRAŁA !!!!!!!!!!!!!!

Do góry