reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
KOTKU na ofcach była???
Kluskę mojom zostawiłam:))
A od której UFOlek spał??? Ja to cię ciągle podziwiam że nie dość że szlag ci jeszcze nie trafił, nie wykończyłaś się nerwowo - to jeszcze masz siłę tu być i humorem tryskać:))

POK super że się jednak udało fajerwerki obejrzeć:) Raz byłam na takim ful wypas pokazie - także doskonale rozumiem chęć:) Jak się siostrze podobało? A co tobie się dzieje??? Jak się dziś czujesz??

My o 7 wstałyśmy ale bark mnie strasznie boli - efekt usypiania wczorajszego....
I jeszcze chciałam powiedzieć że wczoraj był dokłądnie taki dzień jakiego było mi trzeba! Okazało się że nie potrzeba mi dnia bez Młodej - ale dnia sam na sam z nią! Bez wychodzenia nigdzie, bez ludzi przychodzących. No spacer zaliczyłyśmy z psiakiem na łąkę ale to się nie liczy bo przyjemne było - Młoda podziwiała koniki polne, mrówki itp.
Strasznie odpoczełąm:)

Ufolek dostał butlę z kachą właśnie :) I chwilę leży w spokojności względnej, bo oczywiście jedną ręką trzyma butlę, a drugą maca naokoło, bo się nudzi :p

hahaha MOOONIA :*** Dziękuję!!!
Wiesz, to z wiekiem przychodzi, że człowiek przestaje się nad sobą użalać i dramatyzować i śpieszy się żartować, bo przecież zegar tyka..... ;) Wcześniej taka nie byłam, smutas byłam hehe

WIKUSIĘ oczywiście podziwiałam klkakrotnie od rana :-)

A Ufolek zasnął standardowo 21.30, może nawet trochę później... miałam siłę tylko dowlec się do wyrka i się na nie uwalić :-D

Ostatnia edycja:
Bry:-)

Kuleżanki to tak pozytywnie zakręcone, że od rana buzia mi się śmieje:rofl2:

Poczku
, suuper, że dzień mile spędzony :)) tylko skąd znów ten ból... Jak dziś się masz?

Made, a ja Boryska nie widzę...:eek:

Kotku ,z jakim wiekiem, o czym Ty piszesz?:eek:
Tyś młoda doopa;-)

Ostatnia edycja:
Rureczko ja to wciąż liczę jednak na jakiś strój, który Ty mi zaproponujesz, bo te wczorajsze moje nie do końca do mnie przemawiają...No i super, że nocka udana! Już tak zostanie! Koniec kropka :-)

Kocurku taka pani domu co z rana wstaje uśmiechnięta to skarb!!!!! Także brawo dla Was obu!!!!!

I wszystkie panie witajcie, bo już więcej nie będzie mi dane napisać. U nas nocka mega marudna i średnio siem wyspałam. Ale dla Was uśmiech zawsze mam :-):-):-):-):-)

Lili, a już myślałam, że sobie chlapniem po kubeczku:-p
bo widzę, że ja przyszłam, to wszystkie uciekły... buuuuuuuu:crazy:

reklama
Mnie siem jakaś kosmitka ciągle tylko czepia....

LILU że kto uśmiechnięty paniom domu??????? JAAAAA????? Jam jak chmura gradowa od rana po domu krążąca.....:dry::dry: Uśmiech to TUTAJ hehe

Ostatnia edycja:
Do góry