lil_maja
Fanka BB :)
Kochane! Obiecywałam obiecywałam...a tu dostałam info, że teściowa jeszcze do nas na noc przyjedzie! 

Czyly nici z naszego wieczoru! A że ja dziś już wyczerpana to chyba będę udawać, że już śpię 

Jutro o 6 rano zrobię sobie z teściową imprezkę, a potem wpadnę do Was....
Made Ty weź mnie uściskaj, bo mię to potrzebne!

Kocurku mam nadzieję, że Twoje strapienie goni się teraz z Bilonem i dało Ci spokój!

Ewciu chętnie pooglądam Twojego fejsa, ale ja to szczerze mówiąc średnio sama lubię ten wynalazek i mało tam wchodzę, a jeszcze mniej tam robię....
Wioluś jak jabłecznik? Ja bardzo lubię jabłeczniki!!!
Rureczko spokojnych snów z Zuzią i dobrego humoru jutro przez cały dzień!!!!!!!
Poczku mam nadzieję, że podziwiasz z siostrą fajerwerki!!! Tylko niech Twoja siostra nie próbuje ich łapać!!!!

Monia Tobie regenerującego snu również! Bez pajonkóff!!!!!!!!!
Ajas pisz nam co u Ciebie - więcej się pokazuj kochana i zarażaj od ciężarówek naszych! &&&&&&&&&&
Zizi tęsknota nadal aktualna!!!!!!!!!!!

Made Ty weź mnie uściskaj, bo mię to potrzebne!

Kocurku mam nadzieję, że Twoje strapienie goni się teraz z Bilonem i dało Ci spokój!

Ewciu chętnie pooglądam Twojego fejsa, ale ja to szczerze mówiąc średnio sama lubię ten wynalazek i mało tam wchodzę, a jeszcze mniej tam robię....
Wioluś jak jabłecznik? Ja bardzo lubię jabłeczniki!!!
Rureczko spokojnych snów z Zuzią i dobrego humoru jutro przez cały dzień!!!!!!!
Poczku mam nadzieję, że podziwiasz z siostrą fajerwerki!!! Tylko niech Twoja siostra nie próbuje ich łapać!!!!

Monia Tobie regenerującego snu również! Bez pajonkóff!!!!!!!!!
Ajas pisz nam co u Ciebie - więcej się pokazuj kochana i zarażaj od ciężarówek naszych! &&&&&&&&&&
Zizi tęsknota nadal aktualna!!!!!!!!!!!