reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kochane! Obiecywałam obiecywałam...a tu dostałam info, że teściowa jeszcze do nas na noc przyjedzie! :szok::szok::szok: Czyly nici z naszego wieczoru! A że ja dziś już wyczerpana to chyba będę udawać, że już śpię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jutro o 6 rano zrobię sobie z teściową imprezkę, a potem wpadnę do Was....

Made Ty weź mnie uściskaj, bo mię to potrzebne! :-p:-p:-p:-p:-p

Kocurku mam nadzieję, że Twoje strapienie goni się teraz z Bilonem i dało Ci spokój! :-p:-p:-p

Ewciu
chętnie pooglądam Twojego fejsa, ale ja to szczerze mówiąc średnio sama lubię ten wynalazek i mało tam wchodzę, a jeszcze mniej tam robię....

Wioluś
jak jabłecznik? Ja bardzo lubię jabłeczniki!!!

Rureczko spokojnych snów z Zuzią i dobrego humoru jutro przez cały dzień!!!!!!!

Poczku mam nadzieję, że podziwiasz z siostrą fajerwerki!!! Tylko niech Twoja siostra nie próbuje ich łapać!!!! :-p:-p:-p:-p

Monia
Tobie regenerującego snu również! Bez pajonkóff!!!!!!!!!

Ajas pisz nam co u Ciebie - więcej się pokazuj kochana i zarażaj od ciężarówek naszych! &&&&&&&&&&

Zizi tęsknota nadal aktualna!!!!!!!!!!!

reklama
A wy tu znowu nieprzyzwoicie!!! a małż już śpi! no i co tera???? no co??!!!

Dziecko mię się zepsuło spaniowo... jak zaczeła chodzić to spać nei chce... gadała do mnei do 21.30!!!! Gdzie normalnie najpóźniej o 20 już spi... i wczoraj to samo!!! NIE BAWIĘ SIĘ TAK!!!!!!!!!!

A tak poważnie to DZIĘKI dziewczynki za to że jesteście jakie jesteście i że jesteście TU:)

A i jeszcze sobie życzę na ofcach zdjęcia bo się nie załapałam!!!
Idę zostawić neispodziewankę:))
Dobranoc:)

poku....to mi siem już zawsze będzie kojarzyć z AFEROM MARIAN GATE :eek:

ze co? ze JAK?

musze przyznac, ze czytalam wszystko z mina taka o :huh:i chyba juz nic nie rozumiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

my dzis zrobilismy dzien strasznie aktywny! w sklepie budowlanym kupilismy wozek do przewozenia ciezkich przedmiotow, potem w ikei kupilismy wreszcie komode z przewijakiem!!! :tak::tak::tak: moja silna siostra jest niesamowita! potem jeszcze zrobilismy centrum handlowe, zeby m kupil se spodnie do pracy, na chwile do domu, potem na basen - boze jakie niesamowite uczucie tak sie ruszac bez zadnych problemow i chłód boski tez. no i fajerwerki. padnieci po basenie zrezygnowalismy z jechania na gore pod miastem i pojechalismy do takiego miasteczka nad jeziorem. super bylo widac calosc, nie slychac hukow specjalnie i bylo super ale mi sie jakos slabo zrobilo, niewygodnie w kazdej pozycji, w plecach na wysokosci lopatek cos mnie scisnelo, oddychac ciezko i wsieldismy w auto i sru do domu... a po drodze m sie chcialo siku i akurat mcdonald byl po drodze, wiec po shaku i dopiero do domu. uff jestesmy.
pok zmeczony do spania...

zizi - nie dziekuj tylko pisz co u Ciebie! :tak:

Bry :confused2: pionta czydzieści odeszła do lamusa..... teraz jest pionta dwadzieścia osiem porom do wstawania :-p

Witam, kawkę drugą popijam, czytam :-p

Mało... :eek:

Gdzie obiecane, nieprzyzwoite atrakcje? :eek::eek:

Ee nic straconego, dzisiaj nadrobimy :cool2:

reklama
Do góry