reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ostatnia edycja:
na szczęście nie będę :-p!!

Wiesz co.... zablokowali mi konto, bo nie sfinalizowałam zakupów - ostatnio fotelik kupowałam i uzgodniłam ze sprzedającym, że wezmę inny w tej samej cenie i on się zgodził, a tu mi takie numery :/ allegro ignoruje moje prośby o odblokowanie, co tu robic..... ani kupić, ani nic nie mogę....

hehehe... możliwe, że się przypadkiem otrę jutro o jedno centrum handlowe, jak będę jechać na przegląd rejestracyjny ;)) tylko czym to się skończy???? :-D

nie wiem co z allegro, dostałam maila, że odpowiedzą w ciągu 48h, a minęły 4 dni już ://

i bardzo nieładnie, bo ja grube zakupy przez lata robiłam i wpłacałam szybko pieniądze, no nieładnie... laptopy, dyski, konsole itp. nawet iphona kupiłam niegdyś synowi przez allegro!

Ostatnia edycja:
uła....to nieciekawo z tym allegro, może spróbuj za 2 dni do nich napisać znów?? a jak nie to ja Ci mogę pomagać w zakupach;))) tylko adres podamy Twój;))

a pamiętasz która sukienka???;))));PPPP szukałam rozmiaru 92 ale wszędzie maciupkie mieli...

CZY PAMIĘTAM ???????????????? :szok:

:rofl2:

haha dzięki! no coś Ty, nie będę Cię wykorzystywać ;))) niema, że będą mi blokować, już ja to wyjaśnię! grrrr

Kotek a dziekuje bardzo :)
kurcze doczytalam o przygodzie w samochodzie :( biedna Ola i kurcze pewnie stresa mialas niezlego !! my tez kiedys jechalismy i maly zaczal wymiotowac i az krztusil sie okropnie :( dobrze , ze siedzialam obok niego i szybko go wydarlam z tych pasow i jakos sytuacje opanowalam , ale az cala sie trzeslam z nerwow i strachu :(

Paulinka widze interesy ida niezle :)

reklama
KOt - A to łobuzy na tym allegro. Mam nazieje że się wyjaśni. Możliwość zakupów jest ważna. No i kciuki żeby centrum handlowe było po drodze i jeszcze żebyś była yy np milionowym klientem i gratisowy bon na tysiaka dostała!!! a co tam :)
Paulina - no to nieźle poszły te aukcje :) a jakies książeczki kupiłaś też?? Ja zamówiłam ostatnio o Panu pierdziołce i czeka na dostawę, pewnie w czwartek albo piątebędą w empiku, zapowiada się całkiem sypatycznie
Pan Pierdziołka spadł ze stołka. Powtarzanki i śpiewanki - Opracowanie zbiorowe za 11,49 zł | Książki empik.com

Do góry